Masa PKP nie pun boleh buat duit

CG Sponsors




Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Abam daus dlm kelas tersendiri ya..

Kita kena byk belajar bisnes marketing dgn bos 🙏🏼😊
Nak sembang ngan whatsapp ok jer saya tunggu 016-4650338
 

Rizz one

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
3,931
Reaction score
42
Points
30
Dalam tempoh PKP ni, macam2 bisnes sambilan yang ANDA boleh buat:-


Antara Biz yg saya buat secara Sambilan

Biz produk Kopi Delima Gen2 10 in 1
Biz produk Triple C
Biz Minyak Pelincir Kenderaan Jenama Glide Lubricant
Biz Perkhidmatan Cuci Kusyen Kenderaan/ sofa/karpet/tilam
Biz iptv smartphone
Biz potong rumput
Biz jual beli kereta & motor 2nd


Berapa ramai rakyat malaysia yg mempunyai penyakit darah tinggi & kencing manis di malaysia?
Berapa ramai rakyat malaysia yg mempunyai kenderaan? Berapa kerapa mereka akan tukar minyak pelincir?
Dalam kawasan ANDA berapa ramai yg amik tahu keadaan kusyen kereta yg berpuluh tahun tak di cuci? Karpet tak pernah dibasuh, Tilam tak pernah di cuci?
Berapa ramai rakyat malaysia yg mempunyai smartphone? Nak tgk tv satu dunia kini hanya di smartphone sahaja, tak perlu nak berebut dengan isteri yg nak tgk citer korea, anak2 nak tengok citer kartun dan ANDA pasti nak tengok BOLA.
Kawasan kediaman anda berapa banyak rumah yang ada laman dan rumput tak pernah di potong?



Contoh satu biz untung antara Rm10- Rm140

Kalau ada 100 orang beli dan guna perkhidmatan ANDA pun dah memadai, sekian perkongsian saya setakat ini.


Belajar biz nie self learning, nak niaga ni tak boleh malu

Nak jadi agen dropship sila
whatsapp ngan saya 012-9245156
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
Masih pakai web bro

Meniaga iklan promote terus

Yang penting bagi servis terbaik pada pelanggan

Orang akan beli balik kat kita

Kena jaga hubungan dengan pelanggan
Produk suami isteri xlepas fbads kan
 

noblegold

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
1,983
Reaction score
66
Points
40
Yang penting

Kena tau kekuatan biz kita

Cam biz saya

Biz produk seks

Di Malaysia ada ramai orang gila seks

Pengguna internet malaysia antara yang tertinggi di dunia masuk web lucah masa pkp

Jadi peminat produk seks nie berjuta orang

Contoh satu produk untung rm40

Kalau 1000 orang beli

Dah rm40,000 keuntungan

Belajar biz nie self learning

Nak tau lagi mai sembang
whatsapp ngan saya 016-4650338

Tak perlu malu beribu orang whatsapp ngan saya dari seluruh malaysia
Main bulan nak reply ni
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Ohh yer ker...ingat boleh pakai fbads...

Takpe abam daus bisnes dah maju ramai kenal

Gerenti on track punya sales... mantop! (y)

Produk suami isteri xlepas fbads kan
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
Ohh yer ker...ingat boleh pakai fbads...

Takpe abam daus bisnes dah maju ramai kenal

Gerenti on track punya sales... mantop! (y)
Xpenah jumpa iklan benda2 ni kat fb..
Org Byk promot guna ig dan bingo je. Abam daus Ada gelek2 kat bingo kot. Haha
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Hoho..jgn mcm tue bos..abam daus menega walapon pattern ubat anukuat..

Bisnes patuh syariah punya...

Bukan baru menega, sejak zaman swisscash lagi bos...

Terbaik abam daus...mantop!!! :D

Xpenah jumpa iklan benda2 ni kat fb..
Org Byk promot guna ig dan bingo je. Abam daus Ada gelek2 kat bingo kot. Haha
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Xpenah jumpa iklan benda2 ni kat fb..
Org Byk promot guna ig dan bingo je. Abam daus Ada gelek2 kat bingo kot. Haha
iklan kat mana pun leh asal orang nampak iklan promosi kita
 
Sponsored Post
Top
Log in Register