Masa PKP nie pun boleh buat duit

CG Sponsors




dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Salam semua

Masa kita PKP

memang rasa sesak hidup

duk dalam rumah ja nak keluar pun takut kena denda rm1,000

Bagi yang biz

ada yang meletup ada yang tak

Setakat nie

saya masa PKP masih ada lagi sale

sebab saya jual banyak customer dari seluruh Malaysia Produk Suami Isteri

Alhamdulilah start PKP dari 18 mac sampai harinie 27 mei

masih ada yang order kat saya.

Kalau diikutkan

mesti kadang kita rasa down masa pkp tak leh keluar

Tapi kalau kita ada pelanggan tetap dan yang suka kita

Tak kira PKP ka atau tak PKP ka

mesti pelanggan akan cari kita.

Yang penting ingat sentiasa promosikan biz anda dan jangan pernah berhenti iklan dan iklan

Semangat mau kuat
 
Sponsored Post

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
20,861
Reaction score
2,103
Points
201
ok ke pergi pejabat pos? Roadblock ok?
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
ok ke pergi pejabat pos? Roadblock ok?
Bab pejabat pos

Itu beres

Ada jnt express

Ada citylink

Ada poslaju

Abx express

Line clear express

Banyak courier leh pakai

Insyaallah 1 ke 2 hari sampai

Kalau zon merah lambat sikit

Zon hijau laju
 

saidins

Junior Member
Joined
Jan 1, 2008
Messages
71
Reaction score
18
Points
21
Menega apa? Saya baru jadi agen untuk PPE.
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Menega apa? Saya baru jadi agen untuk PPE.
Macam saya

Bisnes main utama saya produk suami isteri

Tak kira pkp atau tak pkp pun ada yang order

Bende nie keperluan manusia

Tambah tambah duk pkp tak keluar pi mana

Lagi mau la
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Bisnes main nie mmg sentiasa ada demand heh bos...

Saya memang respect dengan bos...gigih jual menda alah nie...

Mcm2 pattern saya tgk..dari yg kontot sampai yang pjg..

Dari nasi lemak 20sen boleh naik 50sen...

Saya sampai hari ini tak faham memang senang giler ker jual menda alah nie?

Tlg nasihat saya bos! Budak nak belajar berniaga...

Asik kena game dengan cina jek saya nie... TLG SAYA BOS!

Macam saya

Bisnes main utama saya produk suami isteri

Tak kira pkp atau tak pkp pun ada yang order

Bende nie keperluan manusia

Tambah tambah duk pkp tak keluar pi mana

Lagi mau la
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Bisnes main nie mmg sentiasa ada demand heh bos...

Saya memang respect dengan bos...gigih jual menda alah nie...

Mcm2 pattern saya tgk..dari yg kontot sampai yang pjg..

Dari nasi lemak 20sen boleh naik 50sen...

Saya sampai hari ini tak faham memang senang giler ker jual menda alah nie?

Tlg nasihat saya bos! Budak nak belajar berniaga...

Asik kena game dengan cina jek saya nie... TLG SAYA BOS!
Insyaallah bleh

Yang penting biz tak leh putus asa

Tak leh malu

Percaya pada diri

Pkp pun leh buat duit

Insyaallah
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
22,138
Reaction score
2,086
Points
201
Hang dok penang lagi ka?

hang menega ikut lagu mana?
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Kwn menega lagu tue gak bos...tue nak nanya abam daus..kot2 bleh menega kalo ada lobang bagus... 🙏

Abam daus ckp..

  1. Tak kira PKP ka atau tak PKP ka
  2. mesti pelanggan akan cari kita. --->> kasik kongsi apa laa apa cara org carik abam aje...
  3. Yang penting ingat sentiasa promosikan biz anda dan jangan pernah berhenti iklan dan iklan -->> iklan mmg jln abg daus tapi tgk bank statement lagu tu jek...tak naik angka...naik lain jekkk
  4. Semangat mau kuat -->> Kasik ajar laa semangat mcm mana hati kering nie abam daus...
Kamon abg daus kita tunggu abamm daus sini...

Hang dok penang lagi ka?

hang menega ikut lagu mana?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register