Masa PKP nie pun boleh buat duit

CG Sponsors




MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Wah... takde orang kepala betul heh bos..

Agaknya semua mereng jek laa nie...

Masalah mcm nie bos...ohh lupa ayaq kepala dah tak bleh tahan...

Kena kasik turun mcm ayaq terjun.... :LOL:

Kita skrg mau belajar sama abam daus...

Ini abam daus bukan sebarangan tau...dari zaman swisscash punya...duit kepok2 dlm beg hitam... :D

Yang penting kena tau apa yang kita kena buat

Belajar dan terus belajar

Bab kepala tak betul

Mana ada orang kepala betul dalam dunia nie

Dah nama manusia

Kot mana pun ada wayer shot ting tong
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Untuk biz apapun

Mula mula belajar biz tue

Marketing biz

Produk servis biz

Camne nak close

Camne nak sale

Bukan mudah biz nie

Kena belajar banyak benda
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Bukan semua org nak belajar how to success in business abam daus...

Depa suka belajar how to become rich man within 1 week without any peluh2....

Belajar jadi kaya lambat abam daus...

Belajar nak jadi cepat kaya ramai folo abam daus...

Salah kaya ker salah miskin abam daus?

Saya nak close ngan abam daus sebab abam daus close dengan org lain...

Saya tak pandai nk buat close sales... :D

Marketing mcm mana tue abam daus?

Show off duit kipas dalam kereta? Ini taktik dah lapuk abam daus...

Skrg tak tunjuk duit...tunjuk bank statement jek... angka sampai infinity punya kaya...

Saya pon heran mcm mana boleh kaya sampai infinity digit... :LOL:

So saya kena belajar banyak dengan abam daus...baru mantop!!!

Abam daus biz dalam kelas tersendiri! :(paid:)cgrock

Untuk biz apapun

Mula mula belajar biz tue

Marketing biz

Produk servis biz

Camne nak close

Camne nak sale

Bukan mudah biz nie

Kena belajar banyak benda
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Yang penting

Kena tau kekuatan biz kita

Cam biz saya

Biz produk seks

Di Malaysia ada ramai orang gila seks

Pengguna internet malaysia antara yang tertinggi di dunia masuk web lucah masa pkp

Jadi peminat produk seks nie berjuta orang

Contoh satu produk untung rm40

Kalau 1000 orang beli

Dah rm40,000 keuntungan

Belajar biz nie self learning

Nak tau lagi mai sembang
whatsapp ngan saya 016-4650338

Tak perlu malu beribu orang whatsapp ngan saya dari seluruh malaysia
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Saya pinjam ayat HIKMAT PM 8 kita...

Saya faham tuan-tuan bimbang....saya pon bimbang juga...

Masuk web lucah masa PKP...Tertinggi ya abam daus....WOW!

Org malaysia pon ramai GILER SEKS....WOW!

Saya bimbang nie abam daus..... :cry:


Yang penting

Kena tau kekuatan biz kita

Cam biz saya

Biz produk seks

Di Malaysia ada ramai orang gila seks

Pengguna internet malaysia antara yang tertinggi di dunia masuk web lucah masa pkp

Jadi peminat produk seks nie berjuta orang

Wahhh...menega jual barang seks manusia sama untung mcm berniaga manusia....( adjust sket ayat hussein lampoyang saudagar unta leher panjang )

Perghh...beribu orang msg abam daus....tak menang tangan nie jawab call/msg..

Terbaik abam daus!

p/s: Biz ini self learning...wahh susah laa nak belajar dengan org pandai bisnes kalo kita tak pandai bisnes... :unsure:

Contoh satu produk untung rm40

Kalau 1000 orang beli

Dah rm40,000 keuntungan

Belajar biz nie self learning

Nak tau lagi mai sembang
whatsapp ngan saya 016-4650338

Tak perlu malu beribu orang whatsapp ngan saya dari seluruh malaysia
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Serius nak buat whatsapp saya 016-4650338

Saya tunggu

1000 langkah bermula dengan satu langkah

1000 sale bermula dengan satu sale

Jadi apa tunggu mai whatsapp
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Abam daus dah ckp beribu orang wassap.

Confirm tak menang tgn menjawab.

Kita layan kat forum jek laa..diskuss kat sini pon serius gak... :D

Jom bg tips sini nak bermula 1 sale dengan bisnes giler seks ini.

Serius nak buat whatsapp saya 016-4650338

Saya tunggu

1000 langkah bermula dengan satu langkah

1000 sale bermula dengan satu sale

Jadi apa tunggu mai whatsapp
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Abam daus dah ckp beribu orang wassap.

Confirm tak menang tgn menjawab.

Kita layan kat forum jek laa..diskuss kat sini pon serius gak... :D

Jom bg tips sini nak bermula 1 sale dengan bisnes giler seks ini.
Menunggu whatsapp anda

Whatsapp 016-4650338

Lagi best sembang
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Takpelah bos..saya mengaku jek dengan bos..saya kecut telo... deal?

Bos terlalu hebat dalam bisnes ini...Ingat nak belajar dalam2 online jek

Sama jek sebenarnya... Sembang dalam HP makan kredit bos...

Pakai desktop menaip selesa sket...kita peon jek bos....:D

Menunggu whatsapp anda

Whatsapp 016-4650338

Lagi best sembang
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Takpelah bos..saya mengaku jek dengan bos..saya kecut telo... deal?

Bos terlalu hebat dalam bisnes ini...Ingat nak belajar dalam2 online jek

Sama jek sebenarnya... Sembang dalam HP makan kredit bos...

Pakai desktop menaip selesa sket...kita peon jek bos....:D
Hebat apa plak mai whatsapp kita sembang
 
Sponsored Post
Top
Log in Register