Masa PKP nie pun boleh buat duit

CG Sponsors




MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,466
Reaction score
119
Points
38
Giler apa tak seronok. Dari tak hidup sampai 1hari tak turun-turun...

Dari leper sampai nak terkoyak tudung nak kaver asetnya...

Perghhh! tepuk meja abamm daus pon hepy testimonial kann... :love:

Confirm punya customer satisfaction & customer always right kan abamm daus.... :D

Cuma nak tanya abam daus...mmg sampai kiamat laa heh kena beli benda2 mcm nie?

Sebab kalo sampai kiamat mmg jutawan ooo biz nie kan abam daus...

Org kijer peon mcm saya kalo nak belanja benda alah nie..xmampu laa...

Jadi laa dengan apa yg ada skrg nie...kering pon kering laa saya nie...

Janji bini lawa anak soleh-soleh jadi laa....👀🙏

Yang penting dalam biz kepuasan pelanggan

Customer satisfaction

Bila pelanggan puas hati seronok suka

Maka pelanggan akan sentiasa bersama anda selamanya
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,348
Reaction score
1,577
Points
596
Ada berjuta orang pasangan suami isteri perlukan produk

Lebih 15 juta orang malaysia

Permintaan sentiasa ada

Selagi malaysia ada pasangan suami isteri
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,466
Reaction score
119
Points
38
InsyaALLAH abamm daus! Demand on this product always evertime everywhere dan anywhere..

Menyelesaikan masalah org pon dikira baik juga kan abam daus... (y)

Ada berjuta orang pasangan suami isteri perlukan produk

Lebih 15 juta orang malaysia

Permintaan sentiasa ada

Selagi malaysia ada pasangan suami isteri
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,348
Reaction score
1,577
Points
596
InsyaALLAH abamm daus! Demand on this product always evertime everywhere dan anywhere..

Menyelesaikan masalah org pon dikira baik juga kan abam daus... (y)
Never stop
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,466
Reaction score
119
Points
38
Maaf abam daus.... Sekadar berkongsi semata-mata.

Jika salah boleh minta admin del aje.

Bukan niat juga utk merosakkan bisnes abam daus.

Terjumpa dan boleh kita sama-sama memperingati sesama kita.

Saya tetap doakan bisnes abam daus dipermudahkan dan diberkati

 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,348
Reaction score
1,577
Points
596
Maaf abam daus.... Sekadar berkongsi semata-mata.

Jika salah boleh minta admin del aje.

Bukan niat juga utk merosakkan bisnes abam daus.

Terjumpa dan boleh kita sama-sama memperingati sesama kita.

Saya tetap doakan bisnes abam daus dipermudahkan dan diberkati

Terima kasih

Promosi tanpa henti
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,348
Reaction score
1,577
Points
596
Kasik laa tips jgn putus harap abam daus...tips panjang anu tak payah dah...

Dah clear sgt dalam daus shop tue...:D
Biz nie kita kena cari biz yang produk servis manusia suka

Kena tau manusia suka apa

Cam saya fokus pada kegilaan dan kesukaan suami isteri

Bab bende nie memang ada malu

Saya banyak kali offer orang

Bro aku problem duit lar

Mai join promote biz produk seks

Gila wei aku malu laaaa

Tak mau la

Disebabkan tue banyak yang malu

Saya sebagai manusia yang tak tau malu nie

Berkecimpung dalam bidang manusia di malaysia ada yang kata jijik tak ada akhlak geli gila

Tapi bagi saya apa yang orang kata maki hina keji

Lantak la kalau aku tak ada duit

Aku susah

takkan korang nak bagi duit aku

Manusia leh cakap macam macam

Yang tanggung kita
 
Sponsored Post
Top
Log in Register