• Forum searching, newly uploaded avatar and existing gif avatar currently not working properly. We are working on it.

Forex Chart

N
Reaction score
14

Profile posts Latest activity Postings About

  • Terima kasih krn berminat

    Pakej kite merupakan gabungan syarikat pengedar emas Powergold dan juga MAA Takaful.
    Antara benefit menjadi agent ialah dgn membayar yuran rm350 sekali seumur hidup, kita akan dpt siling emas 0.5gm bernilai rm95 dimana ini kita akan jual kembali kpd syarikat (buy back) dgn harga RM85.
    Dgn pulangan trsbut,kita akan jadikn ahli utk mendapatkan satu medical card dr MAA Takaful.
    Dgn hanya recommend 2 org utk join pakej yg sama, ahli seumpama mendapat medical card percuma.
    Pelan Pemasaran kita 100% menggunakan Powergold marketing plan (binary).
    Banyak lg benefit sbg ahli spt ilmu pernigaan emas dan pelaburan serta perlindungan.
    Berminat utk lebih details boleh set appointment sekitar selangor/kl.

    Terima kasih
    0192143028 zul
    maaf lambat balas, tenet cap siput.. gmbr tu mmber fb punya, die g dgn blog tu
    Boleh bro.. Kita buat secara online... Yuran tetap sama.. RM250.00 aku akan add video tutorial skali.. :):)
    Boleh bro.. Kita buat secara online... Yuran tetap sama.. RM250.00// aku akan add video tutorial skali.. :):)
    bro, pm balik kat saya berkenaan dgn laptop apa bro nak beli. kalau tak jadi beli pun takpe, sekurang kurangnya maklum kat saya. dont worry okay :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register