Bank mana yg kasi interest tinggi?

CG Sponsors




nurulazzin

Fun Poster
Joined
Aug 2, 2013
Messages
185
Reaction score
3
Points
15
Hi korang! aku pakai acc maybank skrg ni tapi rasanya dia bayar interest rate fixed deposit each year rendah lah. Aku ada business dalam sebulan dapat ah pendapatan 5 angka hehe tapi tulah kalau bank tu kasi interest rate lg tinggi ha lagi masyukkkk wkwkwkw. Korang tahu tak bank mana yg berbaloi?
 
Last edited:
Sponsored Post

zfa85

Active Member
Joined
Apr 26, 2012
Messages
1,142
Reaction score
26
Points
30
interest ke dividen?
 

miniang90

Freshie
Joined
Aug 22, 2011
Messages
34
Reaction score
1
Points
11
Hi korang! aku pakai acc maybank skrg ni tapi rasanya dia bayar interest rate fixed deposit each year rendah lah. Aku ada business dalam sebulan dapat ah pendapatan 5 angka hehe tapi tulah kalau bank tu kasi interest rate lg tinggi ha lagi masyukkkk wkwkwkw. Korang tahu tak bank mana yg berbaloi?
nak yang bayar tinggi boleh buka acc Hong Leong bank. Diorang bayar 3.85% p.a each year on your savings.
 

abraham205

Junior Member
Joined
May 23, 2013
Messages
64
Reaction score
0
Points
16
nak yang bayar tinggi boleh buka acc Hong Leong bank. Diorang bayar 3.85% p.a each year on your savings.
uish tinggi juga tu dia kasi. Skrg aku pakai CIMB rasa mcm nak tukar juga lah masukkan gaji dlm Hong Leong Bank sbb dia bayar rate tinggi kan
 

Krun Nawi

Freshie
Joined
Dec 10, 2019
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
uish tinggi juga tu dia kasi. Skrg aku pakai CIMB rasa mcm nak tukar juga lah masukkan gaji dlm Hong Leong Bank sbb dia bayar rate tinggi kan
Cimb okay dah tu aku check banyak juga kan dia bayar
 

cccpoh

Internet SEO Mercenaries
Joined
Jul 11, 2013
Messages
80
Reaction score
0
Points
6
x kisah pun pasal benda ni haha yelah berapa sen sangat dia kasi adoi
brp sen kau cakap? kalau dalam acc kau saving lg banyak, lg banyak ah bank bayar. Mcm hong leong bank ni dia punya percentage paling tinggi setakat ni yg aku tahu. So better masukkan gaji dalam bank ni lg best
 

betttterlife88

Freshie
Joined
Oct 28, 2013
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
brp sen kau cakap? kalau dalam acc kau saving lg banyak, lg banyak ah bank bayar. Mcm hong leong bank ni dia punya percentage paling tinggi setakat ni yg aku tahu. So better masukkan gaji dalam bank ni lg best
okay juga kalau begitu. Yelah daripada masuk dekat bank lain tapi takda dpt apa apa baik takyah en
 
Sponsored Post
Top
Log in Register