boleh ke kita transfer duit ke asb melalui internet bank in

CG Sponsors




Sponsored Post

sayasuka

Legendary Member
Joined
Oct 17, 2011
Messages
12,964
Reaction score
100
Points
123
tak perasan rupanya dah ada kemudahan camni untuk tambah pelaburan.

senanglah menabung nanti.
 

sangbogol

CG Top Poster Club
Joined
Dec 12, 2007
Messages
25,143
Reaction score
47
Points
120
boleh je guna maybank
update buku pun ada tunjuk nnt
masa tahun pertama dia buat boleh transfer online,aku try transfer rm10,lepas tu selang seminggu ke 2 mggu pergi check tgok tak masuk.
Sejak tu aku tak guna dah,skrg mgkin dh ok system dia.
 

t3rdtier

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
3,083
Reaction score
127
Points
33
kalau boleh bawak kluaq online kan bagus
 

bayangankelam

Active Member
Joined
Dec 12, 2011
Messages
1,602
Reaction score
4
Points
25
masa tahun pertama dia buat boleh transfer online,aku try transfer rm10,lepas tu selang seminggu ke 2 mggu pergi check tgok tak masuk.
Sejak tu aku tak guna dah,skrg mgkin dh ok system dia.
bukan ke kalau nk transfer sekurang kurangnya rm50 ke atas ke?:-?

err..ke aku silap..:)
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
5,831
Reaction score
508
Points
111
aku check kt maybank2u ada...

tapi cane nk tgk akaun ASB tu ek?

yg prasan ada ADD dgn DELETE function jeh... tq.. huhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register