• Forum search currently under maintenance...

boleh ke kita transfer duit ke asb melalui internet bank in

Recommended Brokers


Sponsored Post

sangbogol

CG Top Poster Club
Joined
Dec 12, 2007
Messages
25,143
Reaction score
47
Points
120
bukan ke kalau nk transfer sekurang kurangnya rm50 ke atas ke?:-?

err..ke aku silap..:)
itu mgkin skrg rasanya,sbb masa mula2 m2u link dgn asb tak de pula dia letak limit sbb tu hamba transfer rm10 saja nak test.
 

tjbumi

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2007
Messages
2,579
Reaction score
8
Points
25
Transfer guna m2u/cimb ni kena gst tak? Hari tu ada cuba & nampak dikenakan GST terus cancel. GST dikenakan sama cam bila kita transfer ke bank lain ke?
 

biomedik

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
4,539
Reaction score
263
Points
41
ini website dia..

https://www.myasnb.com.my/

boleh login tgk baki.

nak senang, link terus dengan maybank2u. terus tgk baki pakai m2u. kuar duit pon kat atm m2u je.
tak faham. boleh ke duit asb di transfer keluar ke maybank2u dan keluar kt atm?
ceciter mcm mana cara.

kalau duit bank dikeluar kt atm tu semua orang pun tau.:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register