boleh ke kita transfer duit ke asb melalui internet bank in

CG Sponsors




appleman

Fun Poster
Joined
Feb 1, 2016
Messages
131
Reaction score
4
Points
15
assalam,

warga handalan cg sekalian,ada beberapa soalan berkaitan asb yang saya nak tanya:

1.macam mana nak transfer duit dari maybank2u ke asb akaun kita?

2.boleh ke kita cagarkan aset hartanah kita,contohnya lot tanah untuk kita depositkan ke simpanan asb?

sekian,terima kasih
 
Sponsored Post

Abdul wahob

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
8,023
Reaction score
42
Points
70
kene register kat mana tu boss?
saya tiap2 bulan masuk asb,tapi malas nak beratur kat kaunter bank2.
lagi satu,boleh update statement acc jugak ke.
pegi kt investment....cari asb
 

mdikhsan

Active Member
Joined
Jul 8, 2010
Messages
1,855
Reaction score
35
Points
30
aku hari tu transfer 28/1 guna cimbclick tapi kenapa tak tolak lagi ye hari ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register