Nak Jual saham bank rakyat

CG Sponsors




ezal_7855

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2008
Messages
227
Reaction score
15
Points
20
Ohh ini saya dah beli lama dahulu masa bank rakyat open kepada public.

Tapi tuan jangan risau, dari 500 tu boleh menjadi 50,500.00 unit jika tuan beli dengan saya 😁

Ok tuan boleh ..... 1 unit = 1.00 saya beli..:eek::)cgrock:)paid
 
Sponsored Post

mtsokri

Active Member
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,837
Reaction score
6
Points
25
kalau takde akaun lagi memang tak boleh ke tuan? berminat nak beli ni. tapi takde akaun lagi.huhu
 

Man BR

Freshie
Joined
Jul 18, 2019
Messages
22
Reaction score
1
Points
8
kalau takde akaun lagi memang tak boleh ke tuan? berminat nak beli ni. tapi takde akaun lagi.huhu
Tak boleh, syarat bank kena ada saham baharu boleh pindah milik 😁

Jika nak beli juga, kena cari rakan2/sedara mara yang ada saham sedia ada, gunakan mereka hehe
 

Man BR

Freshie
Joined
Jul 18, 2019
Messages
22
Reaction score
1
Points
8
Bagi yang pm, sila tinggalkan no phone sekali ya. Saya akan wasap.

Sy tak boleh reply pm dek kerana post count tak cukup 😅

Terima kasih
 

poknik

Legendary Member
Joined
Dec 11, 2007
Messages
14,004
Reaction score
280
Points
131
Bagi yang pm, sila tinggalkan no phone sekali ya. Saya akan wasap.

Sy tak boleh reply pm dek kerana post count tak cukup 😅

Terima kasih
area mana tuan?
 

Man BR

Freshie
Joined
Jul 18, 2019
Messages
22
Reaction score
1
Points
8
Lupa nak update, 50k unit saham dah dijual.

Ada batch kedua 100k unit untuk dijual. Harga bermula dari RM1.50 seunit.

Boleh pm jika berminat, jualan akan dibuat kepada pembida tertinggi sahaja ��
 
Sponsored Post
Top
Log in Register