astro untung hampir 99 juta

Recommended Brokers


Sponsored Post

faizk

Super Active Member
Joined
May 31, 2010
Messages
7,514
Reaction score
25
Points
70
untung sbb iklan kot
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
31,046
Reaction score
1,199
Points
196
kalau boleh memang nak bang tapi rancangan hiburan orang melayu sukar untuk dilepaskan.
rancangan apa yang menarik sangat dekat astro?
benda sama dok ulang2 je.

fubotv adalah masa depan.
 

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,464
Reaction score
115
Points
38
ingatkan dgn ada mytv dan android box, dan mcm2 app, astro jadi rugi ..rupanya untung mencacak lagi
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
31,046
Reaction score
1,199
Points
196
lama dah buang astro..

pakai smarttv macam2 bley buat..

citer melayu, berita dalam youtube ada..

nak tgk movie, langgan netflix je..
nak tengok iklan langganlah astro.
 

oso050

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2018
Messages
854
Reaction score
53
Points
20
sbb epl.
den langgan astro..bertahun dah den melabur..sejak 2005 lg...huhu
 

Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,512
Reaction score
110
Points
38
ingatkan dgn ada mytv dan android box, dan mcm2 app, astro jadi rugi ..rupanya untung mencacak lagi
Itulah kita kena belajar.dari segi bussiness siaran berbayar tu mmg rugi dah.tapi atas nama "Astro" mmg.untung. macam rancangan maharaja lawak , grgar vaganza avaiable di astro sahjaa. siapa nak tayang sila bayar royalti. Astro byar peserta sekali sahaja. tapi dia dok tayang ulang balik satu hari ntah berapa kali. Astro no more longer as paid channel but its become brand
 
Sponsored Post
Top
Log in Register