Forex Chart

akiyamasan
Reaction score
809

Profile posts Latest activity Postings About

  • وَالْفِتْنَةُ أَكْبَرُ مِنَ الْقَتْلِ

    Maksudnya: Dan (ingatlah), angkara fitnah itu lebih besar (dosanya) daripada pembunuhan.

    Jangan lupa cari aku kat akhirat esok..
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau :x :D

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya.. :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock

    bagus2 byk ilmu berguna dalam cg..anyway kalau saudara nak reply kena klik kat nama penghantar .. kalau tidak msage masuk bakul sendiri :D
    Hehe..salam & geesya Light..

    thanks sebab jadi visitor pertama msg kat sini..Anyway dah bertahun-tahun aku jadi silent reader kat CG ni..sekarang jer baru join..:D
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register