BTC USD 23,158.8 Gold USD 1,929.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Article Discussion Singapura Ada 250,000 Jutawan Dan 26 Bilionair, Jadi Bandar Ke-5 Terkaya Di Dunia

Sponsored Post

Yallah

Active+ Member
Messages
2,800
Joined
Jun 21, 2021
Messages
2,800
Reaction score
372
Points
41
InshaAllah saya akan tersenarai dalam senarai jutawan dalam Malaysia. Amin.....
Baguslah Semoga usaha hang berjaya sampai kemuncak!

Tetapi jikalau setakat jadi jutawan biasa takde apa apa rasa pun kerana cheq dah lama jadi jutawan biasa ni.😂 cara kehidupan pun masih sama.

Yang di impikan oleh jutawan biasa tu adalah untuk menjadi multi millionaire.

tapi cheq berkecuali lah, kerana cheq tak pernah impikan untuk menjadi multi millionaire.😂
 

Yallah

Active+ Member
Messages
2,800
Joined
Jun 21, 2021
Messages
2,800
Reaction score
372
Points
41
negara je kaya, rakyat miskin, kalau tak, tak kan la datang malaysia mengemis petrol malaysia, siap ada yang jack kereta segala bagai masa isi petrol.
Dimana mana negara kaya sekalipun tak semua penduduknya adalah kaya, tetapi peratusnya jauh melebihi penduduk berpendapatan sederhana dan penduduk negara kaya jauh lebih teratur daripada penduduk negara miskin, salah satu contohnya seperti kemudahan awam.

of course penduduk negara kaya dan maju masih ada yang homeless.
 
Sponsored Post

Top
Log in Register