scammer

  1. syamsoulcc

    Ask/Help Kena Tipu | Siapa Pernah Buat Report/Laporan Polis? | Bagaimana proses nya?

    salam... aku tak dapat cerita detail pasal kes ni... dipendekkan cerita.... aku ada beli iphone 11 pro max gold 256gb bersama plan digi (installment dan contract 24 bulan).... tapi iphone 11 tu ada bersama penipu tu... dan skarang aku pulak yang kena bayar bill bulanan tu.... aku tak tahu lah...
  2. honeys.bee

    Free screener turn premium. [scammer alert]

    I went for preview called latest A.i. trading system aqvar. So, I ask my friend a system programmer to do reverse engineer, guest what, turn out it just basically price breakout and nothing fancy all about, my friend told me, no AI need to build this screener as per claim by this guru. And this...
  3. N

    Beware with this website

    Hi, carigold's people. I want to notify you about a website of which you should be careful. This website is called BTCMT4, is a page that sells EA's, cryptocurrencies, gold, silver and some assets. Philippe Ballesio managed this website with his wife, Rosalie Lai Ballesio. I recently found...
  4. G

    Wanted Servis mencari detail scammer DIPERLUKAN!

    Hai, Siapa yang berkemampuan untuk mengesan alamat rumah scammer melalui no tel @ no akaun bank scammer, saya memerlukan khidmat anda. Boleh terus whatsapp saya di link www.wasap.my/60169216653 Kita sembang di whatsapp untuk full detail.
  5. alins

    Wanted Servis mencari scammer

    kepada member cg yang tau atau pernah deal dengan servis cari scammer ni bole la bgtau sini. plan nak antar scammer tu ke alam lain plak...:)
  6. jenamaonline

    [LELONG] 6PLRPACK Dan ContentSpinBot PERCUMA!!!!

    Salam sejahtera, Setelah sekian lama tak promosi di sini, hari ini saya ingin tawarkan dua pakej menarik untuk Tuan/Puan yang bijaksana. Pertama: 6PLRPack pelbagai niche sesuai untu Fivver dan sebagainya lengkap dengan minisite dan sales letter. BuildingTheBusinessBrain...
  7. jenamaonline

    [Terbongkar] Buat Duit Dengan Aplikasi fcaebook....!

    Akhirnya!! Teknik Sebenar Buat duit dari Facebook Terbongkar. Tanpa berselindung, saya berikan anda teknik sebenar jana wang dari Facebook. Saya boleh, anda juga boleh. Setiap bulan Facebook membantu saya memperoleh RM 4897.81. Sekarang, rahsia saya bakal menjadi milik anda. Rahsia saya...
  8. eboss

    Jutawan segera didakwa menipu

    GURUN - Sebulan lalu, Nazri Ismail dinobatkan sebagai seorang jutawan dalam satu majlis gilang-gemilang di sebuah stadium di Shah Alam, tetapi kelmarin dia terpaksa tidur di lokap selepas didakwa atas tuduhan menipu. Nazri, 34, didakwa di Mahkamah Majistret Gurun atas tuduhan dengan curang cuba...
  9. H

    Matrix Merapu HTG Marketing - htg2u.com

    HTG Marketing Sdn Bhd telah mencipta satu plan perniagaan yang baru dengan pelbagai jenis bonus - sponsor unilevel bonus - development bonus - leadership matching bonus Dengan modal yang kecil, cuma RM180, anda sudah boleh mula beruntung. Plan ini sesuai untuk orang yang berumur 18 - 60...
Top
Log in Register