ayam

  1. trichogaster

    Wanted Mencari supplier AYAM (20,000 @ 20 RIBU EKOR SEHARI) & LEMBU (2000 ekor)

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera... Kami mencari sapa2 yg boleh supply ayam sebanyak 20,000 ekor sehari & Lembu 2000 ekor..terima kasih Boleh call/whatsapp sy : 0125423737 (azri)
  2. MatDev

    To Sell Jom sertai rangkaian PENGEDAR Ayam Mabrook - DrZaharuddin Group

    Ayam Mabrook adalah keluaran dari syarikat milik penuh Muslim, pembekal makanan orang Islam, kilang sembelih milik dan dioperasi oleh Muslim, penternak juga Muslim. Pengedar juga Muslim. Pengguna kami juga hampir 100% adalah Muslim. Jom sertai rangkaian PENGEDAR kami untuk pendapatan sampingan...
  3. AzahirZolkepli

    To Sell Pemanggang Ayam Apollo terpakai untuk dijual

    Assalamu'alaikum w.b.t Saya nak let go pemanggang ayam apollo saya.. Memang terbaik kalau guna untuk panggang ayam nasi ayam sebab ayam akan jadi lembut & juicy kalau guna apollo ni.. Zaman sekarang orang x goreng dah ayam.. minyak masak mahal.. lagi pun sihat sikit makan ayam panggang...
  4. nad-cwa

    To Sell Ayam Goreng Mekdi Spicy Frozen, Nugget, Fries dll

    Produk Mekdi frozen (bukan ala mekdi, bukan copy mekdi, produk ori mekdi) 1. Ayam goreng spicy (6pcs) - RM23 2. Ayam goreng original (6 pcs) - RM23 3. Chicken Nugget 50 biji @1kg - RM22 4. Fries 1kg - RM15 5. Curly Fries 450g - RM16 6. Smiley Fries 450g - RM15 7. Mac Chicken Spicy - RM25 8...
  5. S

    To Sell Pengedar ayam gunting 1 malaysia

    BERITA BAIK UNTUK PENIAGA AYAM GUNTING SELURUH MALAYSIA !!! PROMOSI TERHANGAT!! ANDA BENCI TULANG?? ANDA RASA TIDAK PUAS?? KAMI ADA PENYELESAIAN NYAAA kami di MFC mengeluarkan produk laris dipasaran , AYAM GUNTING XL BONELESS, tiada tulang , 100% isi , lebih besar , lebih PUAS, tiada tulang...
  6. A

    To Sell Membekal Ayam Kampung Organik

    `PRE ORDER HARI RAYA AIDILFITRI` Ayam Kampung Organik keluaran SJ Poultry Farm * Syarikat Bumiputra * Halalan & Toyiban disembelih mengikut syariat Islam * Ayam lepas Bebas * Tiada Antibiotik. * Rendah Lemak & kelestrol. *...
  7. A

    Wanted Ayam kampung & telur ayam kampung

    Assalamualaikum Sy mencari pembekal ayam dantelur ayam kampung dgn kuantiti yg banyak. Jika anda @pun ada contact number blh lah tlg post dkt sini. Sanggup sign agreement. Ayam kampung ... 300 ekor sehari Telur ayam kampung .... 5000 biji seminggu. * ayam kacuk tak mau. * payment cash. *...
  8. clorox_bersih

    Wanted Mencari pembekal ayam segar

    image upload no compression Assalamualaikum dan salam sejahtera geng CG sekalian. Rasanya dh lama saya tak bukak thread..haha.. ok, pendek cerita.. sekarang saya kerja di Amazy Food Restaurant, sebuah perniagaan Francais dari Indonesia. di Indonesia, dah ada 140 outlet, dan sekarang dah masuk...
  9. taurusguy1983

    Wanted Pembekal benih puyuh & ayam api²

    salam saya nak tau sapa disini yg boleh bekalkan puyuh and ayam api api
  10. E

    Wanted Ayam tembaga , SEKARANG JUGA

    salam saya mencari ayam tembaga hari ni juga.... samada beli, sewa atau pinjam ciri2 ayam : 1) patung ayam tembaga ni ayam jantan 2) tidak bertapak, berdiri sendiri dgn kaki ayam tu sendiri 3) tiada cacat - takde sompek, patah, cacat warna atau sebagainya 4) tapak kaki pun kene licin tanpa...
  11. sidelli

    Wanted Hati, kaki ayam, kuantiti lebih dr 1 tan

    As salam Sy sedang mencari hati dan kaki ayam dlm kuantiti yg byk lebih dr 1 tan. Untuk supply yg berterusan.. Harga blh bincang.
  12. I

    Wanted Anak Ayam Kampung

    Assalamualaikum.... Selamat Hari RAya Untuk Umat Semua Warga Carigold... Di Hari Raya Yang mulia ini Saya Yang Baru ingin memulakan penternakan ayam kampung ingin memohon kepada mereka yang ada menjual anak ayam kampung untuk memberi sebutharga jualan anak ayam sebanyak 100 / 200 ekor. Kalau...
  13. nofa

    Wanted Pembekal ayam daging area Kelantan

    salam semua, saya sedang mencari pembekal ayam daging hidup untuk kedai proses ayam yang akan dibuka tidak lama lagi..... kalau sesiapa ada contact atau pun dah mmg tokey sila lah hubungi saya atau boleh tinggal kan no. fon anda di sini saya akan hubungi no. fon saya 0199455161(ady) UPDATE...
  14. kaYaIlmu

    Wanted Supplier isi Ayam di area kelantan

    Salam , saya tngah mencari siapa2 yang boleh supply isi ayam sahaja tanpa tulang ...kalau boleh di area kelantan .. sila PM saya harga untuk setiap KG dan 1 kg dapat berapa keping isi ayam ... biasanya isi ayam nie banyak di bahagian dada ..so nk tahu juga berapa ketul dapat supply utk 1 kg ..
  15. A

    Wanted Membekal barang-barang untuk di eksport ke Afrika Selatan

    Salam warga CG Sekarang saya berada di South Africa dan di sini saya sertakan antara senarai produk yang diperlukan utk di eksport ke South Africa dan saya telah berbincang terus dengan pembeli. InsyaAllah. 1. Frozen Chicken Leg & Thigh* - in 10kg box 2. Chicken Fillet* - in 2kg pack * mesti...
  16. M

    To Sell Ayam cemani @ selasih hitam

    Ayam cemani @ selasih hitam untuk dijual..lokasi Shah Alam.. hubungi 011-10611119 / 017-6506163
  17. mr.dobi

    Wanted Pembekal Kaki Ayam

    Kami Mega Global ingin menawarkan kepada mana2 yg berminat untuk mendapatkan bekalan kaki ayam yg diimport dari India.Spec spt dibawah: Definition of the product: feet of untreated, washed, disinfected chicken and frozen. Origin: India (production unit and conditioning (packaging) of legs.)...
  18. KaZZ

    Wanted Mencari Reban Ternakan Ayam Untuk Disewa/Pajak, Komisyen Untuk Ejen yang tolong cari

    Salam, saya khairul, kami mencari ladang ternakan yang sudah ada reban seperti details di bawah: Lokasi Yang Ingin Disewa : Kawasan Banting / Olak Lempit / Bukit Changgang / Sepang / Bangi / Putrajaya / Kajang Tempoh Sewa/Pajakan : 2 - 5 Tahun Kapasiti Reban : 30,000 - 120,000 ekor ( kalau...
  19. F

    Wanted Pembekal ayam kampung original sekitar Kelantan

    salam...pihak syarikat kami ingin mencari penternak atau pembekal ayam kampung ori bukan kacukan disekitar kelantan...untuk makluman kami memerlukan dalam 1000-2000 ekor seminggu untuk dibekalkan terus ke pasaran di perak...dan kelebihan pada mereka2 yang menawarkan harga...
  20. blrayban

    Wanted AYAM HIDUP GRED C dan IKAN KELI HIDUP

    Assalamualaikum.. aku malas nak citer meleret.. aku sedang mencari suplier ayam hidup GRED C sebanyak 2ribu ekor ke atas sehari - pembayaran CASH ayam hendaklah 1.5 kilo ke atas RM2.80 skilo ke bawah Ikan keli hidup 1TAN ke atas sehari a) ikan bagi makan Pallet RM2.70 skilo ke bawah b) ikan...
Top
Log in Register