Wanted Ayam kampung & telur ayam kampung

CG Sponsors




AdamFayyadh

Active Member
Joined
Apr 1, 2013
Messages
2,266
Reaction score
4
Points
25
Assalamualaikum

Sy mencari pembekal ayam dan[STRIKE]telur ayam kampung[/strike] dgn kuantiti yg banyak.
Jika anda @pun ada contact number blh lah tlg post dkt sini.
Sanggup sign agreement.

Ayam kampung ... 300 ekor sehari
[Strike]Telur ayam kampung .... 5000 biji seminggu.[/strike]

* ayam kacuk tak mau.

* payment cash.

* keutamaan bekalan dr neg melaka, n9, pahang dan johor.

Sekian terima kasih
 
Last edited:
Sponsored Post

zan_kola

Junior Member
Joined
Jun 13, 2011
Messages
61
Reaction score
2
Points
11
adam juga nama dia
0193093903
tapi dia nih ladang area sgor
 

samshul

Banned
Joined
Mar 15, 2013
Messages
1,880
Reaction score
1
Points
25
bukan senang ni.ayam kampung 300 ekor sehari..ayam kampung lambat nak besar..bukan senang pun.klu ayam daging tu cepat la.lagi2 nak dapat telur ayam kampung.lagi la payah
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,423
Reaction score
20,979
Points
1,671
byk tu. ada ke org bela ayam kg big scale ni. mesti cucuk2 gak ni
 

AdamFayyadh

Active Member
Joined
Apr 1, 2013
Messages
2,266
Reaction score
4
Points
25
Tq pd yg post info dkt thread ni.
Extremely urgent. Klau tdk prjk tak jadi.
Huhuhu.
 

edy639

Active Member
Joined
Dec 27, 2007
Messages
1,268
Reaction score
20
Points
25
mesti projek baekk.. gud luck tt

seriously nmpk besar projek ni.. tp stock kena cukup (mcm pyh sket)
 

AdamFayyadh

Active Member
Joined
Apr 1, 2013
Messages
2,266
Reaction score
4
Points
25
projek ap tu tt???

Bnyk tol nk pki ayam :D
Trading .... sikit tu.
Demand plg kurang 500 ekor sehari.

Mslh nak cr stok ayam kg mmg agak sukar .... telur lagi ssh.
Ayam kacuk pun ssh nak cr.

Kalau dl bela ayam pun bagus.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register