telur

  1. A

    Wanted Ayam kampung & telur ayam kampung

    Assalamualaikum Sy mencari pembekal ayam dantelur ayam kampung dgn kuantiti yg banyak. Jika anda @pun ada contact number blh lah tlg post dkt sini. Sanggup sign agreement. Ayam kampung ... 300 ekor sehari Telur ayam kampung .... 5000 biji seminggu. * ayam kacuk tak mau. * payment cash. *...
  2. P

    Mencari Telur Ayam Hitam / Selasih

    Salam warga CG, Nak tnya, saper2 ada ataupun tau kat mane nak cari telur ayam hitam atau nama lainnyer ayam selasih..nak beli 3 biji shj. Tujuannya nak buat berubat, perlukan bantuan warga cg.. Ni contoh gambar ayamnyer..
  3. DHQ

    Wanted Pembekal telur itik

    Saya peniaga telur itik masin ingin mencari perternak itik telur yang boleh membekal telur itik dalam kuantiti yg banyak sesiapa yang ada kawan, makcik, sepupu, adik, kakak, tok kampung yang jual telur itik sila sms saya 0129011290
  4. KhaL AzHaR

    Wanted Mencari Stok Telur Ayam

    salam semua..... saya sedang mencari stok telur ayam sebanyak 1500 tray seminggu.Setakat ni Stok yang ada saya ambil 3000 tray seminggu dan nak menambah lagi sebanyak 1500 tray menjadikan total seminggu 4500 tray.ladang yang saya ambil sekarang tak boleh menigkatkan pengeluaran.saya meminta...
  5. shah09

    Wanted Pembekal telur ayam gred A,B dan C

    salam.saya sedang mencari pembekal telur gred a,b dan c untuk dibekalkan ke kawasan felda jengka dalam kuantiti yang banyak.sila hantar quotation ke [email protected] atau sms/call 019-3414249 shah
  6. S

    To Sell Pembekal daging puyuh

    Salam semua warga CG.. Utk pengetahuan warga sume, syarikat kami ade membekalkan pelbagai produk keluaran puyuh. Nama syarikat kami NFI Farming Enterprise Sdn BHD. Produk keluaran dari syrikat kami ; 1) Anak burung puyuh komersial. ( umur 1 hari) 2) Telur puyuh 3) Daging puyuh segar. 4)...
  7. herry

    Wanted Pembekal telur ayam dan minyak masak

    Kat sini sape yang boleh bekalkan minyak masak dan telur ayam?
  8. aurafx

    Wanted Runner Utk Bekalan Telur Ayam Kampung Ori

    Disini saya ingin memberi peluang pada anda semua kepada yang berminat untuk berniaga bersama saya. Perniagaan yang saya ingin galakkan anda ialah PENTERNAKAN AYAM KAMPUNG TULIN Ramai bela ayam kampung boleh kata setiap rumah ada bela ayam kampung. Masalahnya cuma sekadar untuk makan sendiri...
  9. zainul9

    Wanted Mencari Supplier Telur Ayam Gred A @ B

    Saya sedang mencari supplier telur ayam gred A @ B.. Sblm ni memang dok bekalkan kat kedai2 runcit, kedai kek & jual kt pasar mlm, tp stok masih x mencukupi..#:-S blh la bgtau quo nanti.. tQ
  10. U

    Wanted Supply telur ayam

    Dikehendaki telur ayam grade AA 80 ribu biji sebulan. Peluang bisnes.:)
  11. muamalahdotnet

    Wanted Survey Harga Bakul Kraftangan Telur

    Assalamualaikum Wr. Wbt kawan2... aku perlu info harga pasaran semasa bakul kraftangan hasil dari suratkhabar yang dianyam sehingga menghasilkan bakul telur. Berapa harga untuk satu kuantiti dan sekiranya beli dalam kuantiti yang banyak berapa pula? Mungkin kawan2 semua ada pengalaman, bleh...
  12. the Oranje

    To Sell Egg Hatching Incubator

    Salam, Saya orang baru kat sini. Untuk sesiapa yang ingin mencari Alat penetas ayam (secara manual) menggunakan kawalan suhu (thermostat). Saya menternak ayam secara sambilan & menggunakan alat untuk tujuan penetasan sendiri. Terbukti berhasil untuk ayam, ayam belanda, ayam mutiara, itik dsb...
Top
Log in Register