BTC USD 20,205.6 Gold USD 1,719.04
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Pemanggang Ayam Apollo terpakai untuk dijual

AzahirZolkepli

Fun Poster
Messages
127
Joined
Apr 6, 2014
Messages
127
Reaction score
29
Points
20
Assalamu'alaikum w.b.t

Saya nak let go pemanggang ayam apollo saya.. Memang terbaik kalau guna untuk panggang ayam nasi ayam sebab ayam akan jadi lembut & juicy kalau guna apollo ni.. Zaman sekarang orang x goreng dah ayam.. minyak masak mahal.. lagi pun sihat sikit makan ayam panggang berbanding ayam goreng :)

P81229-094312.jpg


-----
√ Brand Berjaya
√ Usia 2 tahun
√ Tiada kerosakan/reput
√ Harga baru dalam rm1,350 ++
√ Saya nak jual dengan harga rm800 je
Ambil sendiri di Parit, Perak
-----

Kalau betul beli untuk meniaga nasi ayam, saya bg sekali resepi nasi ayam hainan dan saya ajar teknik panggang ayam yg sedap, lembut & juicy secara percuma.. Selalu saya buat kelas nasi ayam ni saya charge rm250 sorang.. Jadi kalau beli apollo saya ni mmg untung ler.. hihihi..

IMG-0826.jpg


l1-nasi-ayam-3.jpg


Kalau betul berminat,
whatsapp saya @ 016-4446110

p/s : yg atas skali tu gambar apollo saya yg nak jual tu, lagi 2 gambar tu ambil kt google je.. :)
 
Last edited:
Sponsored Post

AzahirZolkepli

Fun Poster
Messages
127
Joined
Apr 6, 2014
Messages
127
Reaction score
29
Points
20
Harga turun jadi rm700..
Nak jual segera sbb nak repair kereta..

wassap 016-4446110

√ sy ajar cara buat nasi ayam
√ sy bg resepi spaghetti ngn jus buah khas utk bisnes
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register