Wanted Pembekal ayam daging area Kelantan

Recommended Brokers


nofa

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
salam semua, saya sedang mencari pembekal ayam daging hidup untuk kedai proses ayam yang akan dibuka tidak lama lagi..... kalau sesiapa ada contact atau pun dah mmg tokey sila lah hubungi saya atau boleh tinggal kan no. fon anda di sini saya akan hubungi

no. fon saya 0199455161(ady)

UPDATE 27/4/13

TQ KEPADA SEMUA YANG MEMBANTU, KINI SAYA DAH BEROPERASI, SEMOGA BEJALAN LANCAR DAN MAKMUR HENDAK NYA
 
Last edited:
Sponsored Post

nofa

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
nampak nya belum ada yang tahu:-?:-?
 

SilentWitch

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2012
Messages
527
Reaction score
5
Points
15
Bro g deal dgn ladang ayam direct. nnt kalau aku dpt contact aku bg sambil2 tu google try cari :)
 

nofa

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
Bro g deal dgn ladang ayam direct. nnt kalau aku dpt contact aku bg sambil2 tu google try cari :)
aku dah g deal dah dekat ladang ayam diorang x nak hantar kalau sikit2... diorang hantar 100 ekor paling min.... aku baru nak ceburi bidang ni x nak la buat besar2 terus
 

pok ngoh

Freshie
Joined
Feb 23, 2013
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
demo nk buko keda kwsan mano
ado jgk tokey ayam hk kawe kenal
 

skyz.silver

Active Member
Joined
Jan 3, 2013
Messages
1,000
Reaction score
62
Points
30
abah kawe ado bekal ayam,..
siap ado bangsal ayam lagi 3 buah..
kalu nak, contact la deh..
abah kawe duk kat tumpat, area chabang empat.. :)
 

nofa

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
demo nk buko keda kwsan mano
ado jgk tokey ayam hk kawe kenal
kawasan seberang pasir mas..... buleh la adjust la no. contact.... dok pun tlg introduce kawe
 

nofa

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
abah kawe ado bekal ayam,..
siap ado bangsal ayam lagi 3 buah..
kalu nak, contact la deh..
abah kawe duk kat tumpat, area chabang empat.. :)
kawe g doh kecek ngan ore kanan abah demo.... dok lulus:(:(
 
Sponsored Post
Top
Log in Register