pembekal ayam

  1. apambalik84

    To Sell Membekal Ayam Hidup

    thread closed.....
  2. clorox_bersih

    Wanted Mencari pembekal ayam segar

    image upload no compression Assalamualaikum dan salam sejahtera geng CG sekalian. Rasanya dh lama saya tak bukak thread..haha.. ok, pendek cerita.. sekarang saya kerja di Amazy Food Restaurant, sebuah perniagaan Francais dari Indonesia. di Indonesia, dah ada 140 outlet, dan sekarang dah masuk...
  3. taurusguy1983

    Wanted Pembekal benih puyuh & ayam api²

    salam saya nak tau sapa disini yg boleh bekalkan puyuh and ayam api api
  4. sidelli

    Wanted Hati, kaki ayam, kuantiti lebih dr 1 tan

    As salam Sy sedang mencari hati dan kaki ayam dlm kuantiti yg byk lebih dr 1 tan. Untuk supply yg berterusan.. Harga blh bincang.
  5. nofa

    Wanted Pembekal ayam daging area Kelantan

    salam semua, saya sedang mencari pembekal ayam daging hidup untuk kedai proses ayam yang akan dibuka tidak lama lagi..... kalau sesiapa ada contact atau pun dah mmg tokey sila lah hubungi saya atau boleh tinggal kan no. fon anda di sini saya akan hubungi no. fon saya 0199455161(ady) UPDATE...
  6. kaYaIlmu

    Wanted Supplier isi Ayam di area kelantan

    Salam , saya tngah mencari siapa2 yang boleh supply isi ayam sahaja tanpa tulang ...kalau boleh di area kelantan .. sila PM saya harga untuk setiap KG dan 1 kg dapat berapa keping isi ayam ... biasanya isi ayam nie banyak di bahagian dada ..so nk tahu juga berapa ketul dapat supply utk 1 kg ..
  7. mr.dobi

    Wanted Pembekal Kaki Ayam

    Kami Mega Global ingin menawarkan kepada mana2 yg berminat untuk mendapatkan bekalan kaki ayam yg diimport dari India.Spec spt dibawah: Definition of the product: feet of untreated, washed, disinfected chicken and frozen. Origin: India (production unit and conditioning (packaging) of legs.)...
  8. blrayban

    Wanted AYAM HIDUP GRED C dan IKAN KELI HIDUP

    Assalamualaikum.. aku malas nak citer meleret.. aku sedang mencari suplier ayam hidup GRED C sebanyak 2ribu ekor ke atas sehari - pembayaran CASH ayam hendaklah 1.5 kilo ke atas RM2.80 skilo ke bawah Ikan keli hidup 1TAN ke atas sehari a) ikan bagi makan Pallet RM2.70 skilo ke bawah b) ikan...
  9. M

    Wanted Frozen-Chicken

    hello, I am looking for a frozen whole-chicken to be delivered into Langkawi. Qty Required : 3380kg of frozen-chicken monthly Size : Strictly Big size only.Average >2.5kg perchicken Packing Requirement : Packed with plastic individually Stored in a...
  10. eddie80

    Wanted Kaki Ayam, Hati Ayam, Hempedal Ayam Dicari. Kuantiti Banyak

    Ada buyer yg sedang mencari barangan di atas.. Kuantiti yang disasarkan, 500kg sehari.. Lokai, seluruh Malaysia.. Ambil Sendiri.. Klu ada 100 / 200kg juga boleh.. tapi kumpul dan akan diambil seminggu sekali..
  11. podgie

    Wanted Supplier Besar pelbagai barangan mentah

    Salam.. Sy nk cr supplier besar ape2 barangan untk di eksport ke Dubai.. kepada tokey2 yg ade brgan tuk [email protected] ketengahkan amatla di alu2kan .. skang lbih kepada bhn mentah dulu..sbb demand tggi suplier ayam yg ade skang pn dh surender sbb xsmpat nk kejor kes permintaan terlampau...
  12. pja905

    Wanted Ayam daging

    Assalamualaikum tutup tq tq tq
  13. A

    Wanted Mencari pembekal ayam

    salam semua.. saya ada genuine buyer yg telah mendapat projek utk supply ayam daging ke Dubai, buyer ni hanya nak beli ayam yg di ternak oleh org melayu, jika tuan ada pembekal sila e-mailkan pada saya atau reply di thread ini. [email protected]
  14. lestari17

    To Sell Mencari pembeli bagi ayam dan daging

    Hai salam sejahtera....... saya merupakan penjual ayam dan daging, memerlukan pembeli bagi segala majlis seperti kenduri perkahwinan, catering, kedai makan dan lain-lain...... Harga ayam dan daging mengikut pasaran...... Penghantaran segera...... Cash On Delivery (COD) Kawasan : Johor dan...
  15. aurafx

    Wanted Pembekal anak ayam Australia

    sape boleh bekalkan anak ayam australia?
  16. U

    Wanted Sapa boleh supply ayam

    Ada sesiapa yg bo supply ayam 1juta ekor/bln. cash basis.:D
  17. M

    Wanted Pembekal Ayam

    Salam, saya tgh mencari ayam yang sudah sembelih...permintaan dalam 50,000 ekor sebulan...ada yang berminat nak suply call sy 019-7577252..
Top
Log in Register