Wanted Supplier Besar pelbagai barangan mentah

CG Sponsors




podgie

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
4,245
Reaction score
1
Points
30
Salam..

Sy nk cr supplier besar ape2 barangan untk di eksport ke Dubai..

kepada tokey2 yg ade brgan tuk [email protected] ketengahkan amatla di alu2kan ..

skang lbih kepada bhn mentah dulu..sbb demand tggi

suplier ayam yg ade skang pn dh surender sbb xsmpat nk kejor kes permintaan terlampau tggi..

pd yg berminat..boley tgglkan details ape nk supply and contact no..nnt kami akn kontek for further action
 
Last edited:
Sponsored Post

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,532
Reaction score
560
Points
166
bro..

seperti apa bro???
 

podgie

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
4,245
Reaction score
1
Points
30
bro..

seperti apa bro???
buat mase skang bahan mentah ..skrg ni pn mcm balak,ayam pn xckup nk supply kt sane..untuk ayam hny smpat 3 bulan saje..masuk bulan ke-4 da surrender..

klo ade sape2 yg berminat boley tgglkan produk ape nk supply and contact skali..
 

syuk_3

Active Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
1,669
Reaction score
8
Points
30
eksport

pm aku bro apa brg ko nak..aku byk kontek bole cari kan..kalo produk sndiri, cuma ada kedai dobi je..:D:D
 

SharmCos

Fun Poster
Joined
Mar 7, 2006
Messages
964
Reaction score
75
Points
20
Betul, Pak Arab ni kalo nak beli bukan sikit2
Ayam prosessed 1 juta ekoq sebulan.. kalo supply abis la kita sini tak makan ayam..
Sos pun nak 1 kontena sebulan, mane ler org kita leh supply walaupun ada bermacam2 brand sos keluaran Bumi. Non-muslim punya dorg xnak..
Kalo boleh kumpul2kan semua sos ni bagi cukup 1 kontena sebulan agak2nya Pak Arab nak tak? Tapi mcm2 brand la ada dalam kontena tu hehehe..

Takpe TT, aku try survey tgk
Brg apa pun minimum quantity 1 kontena sebulan ek?
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,532
Reaction score
560
Points
166
Betul, Pak Arab ni kalo nak beli bukan sikit2
Ayam prosessed 1 juta ekoq sebulan.. kalo supply abis la kita sini tak makan ayam..
Sos pun nak 1 kontena sebulan, mane ler org kita leh supply walaupun ada bermacam2 brand sos keluaran Bumi. Non-muslim punya dorg xnak..
Kalo boleh kumpul2kan semua sos ni bagi cukup 1 kontena sebulan agak2nya Pak Arab nak tak? Tapi mcm2 brand la ada dalam kontena tu hehehe..

Takpe TT, aku try survey tgk
Brg apa pun minimum quantity 1 kontena sebulan ek?
minyak masak???
 

rideritam

Junior Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
minyak masak?diorang minyak pon sepah bro...dia gelak lg kat kita ada r. sekarang ni ak igt kalo nk supply kna cari brg yg kita xmo guna sgt tp sana demand tinggi. pakcik ada dah supply dah ayam ari tue. kontrak setaun. smpi bulan 3 je bro. masuk bulan 4 dah xbley supply. xcukup
 

rideritam

Junior Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
project ne seyes ne. kalo ngam memang dpt contract supply terus
 
Sponsored Post
Top
Log in Register