trader di Klang

CG Sponsors




akulag

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 4, 2008
Messages
402
Reaction score
5
Points
15
salam, ada tak trader2 dari klang? kalau ada leh kita teh tarik kat mana2...aku selalu lepak kat restoran Modern yang satu deret ngan hotel Pan Mour...kalau dari klang ker pekan Port klang, lepas SMK La Salle ada flyover...jgn amik flyover tu, tapi gi susur kiri...dia kat deret kedai2 tuh...

anyway, kalau ada trader klang, pm aku k...

eppy trading... :)
 
Sponsored Post

JawTra

Fun Poster
Joined
Mar 24, 2009
Messages
365
Reaction score
2
Points
25
hlo bro, org klg sudah mri.aku lpk dkt ctu gak.......dibawah BAYU
 

akulag

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 4, 2008
Messages
402
Reaction score
5
Points
15
hlo bro, org klg sudah mri.aku lpk dkt ctu gak.......dibawah BAYU
bayu? kat2 ngan subaidah ka? ok gak situ tapi subaidah tu bising sgt la plak...

Shah alam ada l a..hahahhaha......
shah alam ada geng kuda dah...ke sis ada geng2 yg selalu lepak selain dari tmpt kuda? kalau ada bleh gak join... :)

ada sorang trader shah alam selalu gak lepak ngan saya kat klang...dia duk seksyen 24...
 

JawTra

Fun Poster
Joined
Mar 24, 2009
Messages
365
Reaction score
2
Points
25
bayu? kat2 ngan subaidah ka? ok gak situ tapi subaidah tu bising sgt la plak...

siang ke mlm org ramai kt situ...

shah alam ada geng kuda dah...ke sis ada geng2 yg selalu lepak selain dari tmpt kuda? kalau ada bleh gak join... :)

geng kuda ok......jgn main kuda:eek::eek:jahnam nti:)):))

ada sorang trader shah alam selalu gak lepak ngan saya kat klang...dia duk seksyen 24...
cri la pot mne best:)cgrock
 

akulag

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 4, 2008
Messages
402
Reaction score
5
Points
15
pada saya, modern tu kira dah ok jugak...ada buat lepak2 forex 3-4 kali dah kat situ ngan member2 lain...bro leh pm saya nombor phone bro tak? bila ada lepak2 lagi kat situ, saya msg bro... :)
 

Harimau_kumbang

CG Top Poster Club
Joined
Aug 3, 2007
Messages
23,097
Reaction score
335
Points
141
PJ x bleh join ker bro?.. aku area jalan klang lama nie..
 

Harimau_kumbang

CG Top Poster Club
Joined
Aug 3, 2007
Messages
23,097
Reaction score
335
Points
141
alamak... kekkkeee... dekat jer. bleh wat group trading kat mapley..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register