BTC USD 62,846.5 Gold USD 1,803.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tempat2 menarik di KL dan sekitarnye..

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
ehem2..
nak tanya la kat geng cg..di KL mana tempat paling sesuai utk bercuti dan release tension ye??

aku ingat nak bawak bini dan anak2 gi jalan2 bile ada kelapangan..

ade sesape bole kasi info??
 
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
bukan setakat komen..org datang jeling pun xde kat thread aku ni....wakkakakak..mmg warga CG ni banyak yg mengamalkn diskriminasi..

:eek::eek::eek::eek:
 

horras

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Sep 13, 2009
Messages
5,449
Reaction score
6
Points
65
huhu... cian ko xd org layan... aku pun xtau kat mana... Bawa g mandi manda pun kene jage2 da skrg... g masjid Putrajaya je la bro...
 

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
huhu... cian ko xd org layan... aku pun xtau kat mana... Bawa g mandi manda pun kene jage2 da skrg... g masjid Putrajaya je la bro...

#:-S#:-S

ape nak buat bro...kumbang macam aku ni sape nak share info.

:)):)):))

kalau thread lain..tiap2 minit ade je statement org post..

:eek::eek:
 

horras

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Sep 13, 2009
Messages
5,449
Reaction score
6
Points
65
G shopping barang-barng sekolah la bro... Sape2 tau ade jualan murah baju sekolah?
 

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
G shopping barang-barng sekolah la bro... Sape2 tau ade jualan murah baju sekolah?

the store ade jualan murah2 sempena nak masuk tahun baru persekolahan..
 

horras

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Sep 13, 2009
Messages
5,449
Reaction score
6
Points
65
the store ade jualan murah2 sempena nak masuk tahun baru persekolahan..

Ko da g jenguk lum? Ni btol2 jualan murah ke naik harga then kasi diskaun?
 

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
kalo kat kl mana tmpt yg boleh tenangkan fikiran?? hmmm tatau lar... dgn jem.. panas.. kalo nak shoping2 bleh lar kot..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register