Scam Alert : No tepon 0320233800

CG Sponsors




Sponsored Post

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,794
Reaction score
169
Points
33
member kawan pernah kena byk kali nombor camni call...mula2 layan la jugak...lama2 dah ckp tak nak pun asyik call je...last sekali biar je dia ckp sorg2...angkat phone...tapi tak ckp...biar org tu ckp sorg2...
 

mdman

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2011
Messages
205
Reaction score
0
Points
15
Ambe baru terima call ni. Tak sempat jwb.
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,394
Reaction score
1,928
Points
206
baru terima call daripada no ni.
memang tak angkat.
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,302
Reaction score
101
Points
43
install Call App atau pn truecaller...blh tau nama keluar ape walupn nombor tu xpnh kita save.
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
10,779
Reaction score
1,887
Points
191
baru ja dapat call..
bagi pihak bank islam..
jual insurans..

aku terus tanya nih insuranskan :">

awek tuh macam terdiam sekejap :))

ending : tolong remove nombor saya dari sbrng promotion insuran..
 

Nikvc

Fun Poster
Joined
Dec 1, 2009
Messages
198
Reaction score
0
Points
10
Baru dapat call dari nombor ni tapi da blok siap2 dgn trucaller app,just nak google no phone utk apa,carian google lepas ke sini :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register