Jutawan App - scam alert

Recommended Brokers


Sponsored Post

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,979
Reaction score
826
Points
161
video siap tunjuk pandu kereta & rumah mewah
 

dauskupang

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2012
Messages
5,237
Reaction score
267
Points
81
ni kira skim cepat kaya edisi moden laa ye dak..

pakai android apps bagai :eek:
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,979
Reaction score
826
Points
161
kalau yang terdesak duit mesti terjebak beli...naya2
 

abukrokok

Active Member
Joined
Aug 31, 2012
Messages
2,472
Reaction score
33
Points
30
nak jadi jutawan app bukan mcm ni
kne buat app la

zaman jadi jutawan app dengan mudah dah berlalu sejak kejayaan flappy bird

skrg nak jadi jutawan app..kne buat app yg kaw kaw
 

GOLDEN TOUCH

Active+ Member
Joined
May 15, 2014
Messages
3,806
Reaction score
52
Points
30
salam semua.

nak bagi alert semua org supaya tak terjebak dari terbeli Aplikasi Jutawan ni :eek::eek:

aku saje nak test sebab owner ckp income tu dapat dari loophole yg dia jumpa.
tapi tak ckpla loophole apa. siap bagi guarantee lepas 48jam akan nampak hasil.
aku dah run dekat 2 bulan 1 sen habuk pun xde. yg sebenarnya loophole tu ada sale adala income.
sebelum ni kat web dia ada guarantee refund 60 hari tapi skrg dah buang.
ada guarantee ke tak sama je. berhati-hati la anda semua ye.
bukan mudah nak jadi JUTAWAN :eek:

lps siasat alamat syarikat kat ssm Jalur Gemilang Maju Enterprise
rupanya rumah kosong je.

ni website dia www.jutawanapp.com









mujur tak terjebak..nyaris2 #:-S
 
Sponsored Post
Top
Log in Register