BTC USD 20,216.7 Gold USD 1,721.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jutawan App - scam alert

dme30

Super Active Member
Messages
6,454
Joined
Sep 5, 2008
Messages
6,454
Reaction score
88
Points
70
eh lupa plak. dia kan scammer. nak letak umur 18 pun boleh ye tak. KAH KAH KAHHHHHHHHH :))

Tapi yg paling kesian budak tu la..dh la x tahu apa2..tup2 kena viral..ntah betul ke tak tu pak dia..huhuhu..besar nnt tubik drama 'scammer itu bukan bapakku' pulak.
 
Sponsored Post

pecot85

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,973
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
video siap tunjuk pandu kereta & rumah mewah
 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
164,540
Joined
Jan 13, 2009
Messages
164,540
Reaction score
22,455
Points
1,831
Awards
1
tgk muka xyakin lgsung. melayu dgn blagak keta mewah rumah beso bpisah tiada
 

dauskupang

Super Active Member
Messages
5,237
Joined
Sep 20, 2012
Messages
5,237
Reaction score
268
Points
81
ni kira skim cepat kaya edisi moden laa ye dak..

pakai android apps bagai :eek:
 

pecot85

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,973
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
kalau yang terdesak duit mesti terjebak beli...naya2
 

abukrokok

Active Member
Messages
2,473
Joined
Aug 31, 2012
Messages
2,473
Reaction score
34
Points
30
nak jadi jutawan app bukan mcm ni
kne buat app la

zaman jadi jutawan app dengan mudah dah berlalu sejak kejayaan flappy bird

skrg nak jadi jutawan app..kne buat app yg kaw kaw
 

GOLDEN TOUCH

Active+ Member
Messages
3,805
Joined
May 15, 2014
Messages
3,805
Reaction score
54
Points
30
salam semua.

nak bagi alert semua org supaya tak terjebak dari terbeli Aplikasi Jutawan ni :eek::eek:

aku saje nak test sebab owner ckp income tu dapat dari loophole yg dia jumpa.
tapi tak ckpla loophole apa. siap bagi guarantee lepas 48jam akan nampak hasil.
aku dah run dekat 2 bulan 1 sen habuk pun xde. yg sebenarnya loophole tu ada sale adala income.
sebelum ni kat web dia ada guarantee refund 60 hari tapi skrg dah buang.
ada guarantee ke tak sama je. berhati-hati la anda semua ye.
bukan mudah nak jadi JUTAWAN :eek:

lps siasat alamat syarikat kat ssm Jalur Gemilang Maju Enterprise
rupanya rumah kosong je.

ni website dia www.jutawanapp.com

IMG_4187.jpg


IMG_4186.jpg


IMG_4188.jpg


IMG_4184.jpg


IMG_4181.jpg

mujur tak terjebak..nyaris2 #:-S
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register