Jutawan App - scam alert

CG Sponsors




Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,082
Reaction score
640
Points
191
salam semua.

nak bagi alert semua org supaya tak terjebak dari terbeli Aplikasi Jutawan ni :eek::eek:

aku saje nak test sebab owner ckp income tu dapat dari loophole yg dia jumpa.
tapi tak ckpla loophole apa. siap bagi guarantee lepas 48jam akan nampak hasil.
aku dah run dekat 2 bulan 1 sen habuk pun xde. yg sebenarnya loophole tu ada sale adala income.
sebelum ni kat web dia ada guarantee refund 60 hari tapi skrg dah buang.
ada guarantee ke tak sama je. berhati-hati la anda semua ye.
bukan mudah nak jadi JUTAWAN :eek:

lps siasat alamat syarikat kat ssm Jalur Gemilang Maju Enterprise
rupanya rumah kosong je.

ni website dia www.jutawanapp.com









 
Last edited:
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,188
Reaction score
1,533
Points
596
Tapi promote bende nie dia bayar komisyen on time

Bende nie dah jatuh salah ke kalau promote
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,188
Reaction score
1,533
Points
596
Bende nie saya buat dua affiliate link dan run dia punya software email blast

Dia bagitau software tue blast email
 

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,082
Reaction score
640
Points
191
Tapi promote bende nie dia bayar komisyen on time

Bende nie dah jatuh salah ke kalau promote
klu bro promote ads mmgla dia byr. kat web dia terang2 ckp xyh buat sales, xyh buat apa2 goyang kaki je :D
robot dari masa depan tu tau cari loophole. sbnrnya email blast je.
ikut nasib klu ade yg beli, dptla komisen rm200
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,188
Reaction score
1,533
Points
596
klu bro promote ads mmgla dia byr. kat web dia terang2 ckp xyh buat sales, xyh buat apa2 goyang kaki je :D
robot dari masa depan tu tau cari loophole. sbnrnya email blast je.
ikut nasib klu ade yg beli, dptla komisen rm200
Saya rasa saya buang la biz dia dari web saya

Dia pun letak alamat rumah kosong

Maksudnya bila bila masa dia leh jadi batman hilangkan diri

Rasa tak yah la promote sat kacau biz kita sekali
 

Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,398
Reaction score
967
Points
111
salam semua.

nak bagi alert semua org supaya tak terjebak dari terbeli Aplikasi Jutawan ni :eek::eek:

aku saje nak test sebab owner ckp income tu dapat dari loophole yg dia jumpa.
tapi tak ckpla loophole apa. siap bagi guarantee lepas 48jam akan nampak hasil.
aku dah run dekat 2 bulan 1 sen habuk pun xde. yg sebenarnya loophole tu ada sale adala income.
sebelum ni kat web dia ada guarantee refund 60 hari tapi skrg dah buang.
ada guarantee ke tak sama je. berhati-hati la anda semua ye.
bukan mudah nak jadi JUTAWAN :eek:

lps siasat alamat syarikat kat ssm Jalur Gemilang Maju Enterprise
rupanya rumah kosong je.

ni website dia www.jutawanapp.com









tq kasi alert bos.

umur dia 29 tapi nape nampak macam 40-an? :-?

ada gak dpt email dia blast. masuk dalam spam folder

 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,188
Reaction score
1,533
Points
596
Terima kasih bro rizal bongkarkan
 

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,143
Reaction score
78
Points
30
kah3.. benda merepek ni ramai yg percaya.. bila la nk maju
 

bob76

Legendary Member
Joined
Jul 7, 2010
Messages
16,282
Reaction score
70
Points
120
kat page SNTMLM pun skrg tgh up jgk pasal ni..
 

dme30

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2008
Messages
6,449
Reaction score
87
Points
70
tq kasi alert bos.

umur dia 29 tapi nape nampak macam 40-an? :-?

ada gak dpt email dia blast. masuk dalam spam folder

aku x kisah pasal umur..tp muka dia serius mcm scammer..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register