Jutawan App - scam alert

Recommended Brokers


Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,042
Reaction score
635
Points
191
salam semua.

nak bagi alert semua org supaya tak terjebak dari terbeli Aplikasi Jutawan ni :eek::eek:

aku saje nak test sebab owner ckp income tu dapat dari loophole yg dia jumpa.
tapi tak ckpla loophole apa. siap bagi guarantee lepas 48jam akan nampak hasil.
aku dah run dekat 2 bulan 1 sen habuk pun xde. yg sebenarnya loophole tu ada sale adala income.
sebelum ni kat web dia ada guarantee refund 60 hari tapi skrg dah buang.
ada guarantee ke tak sama je. berhati-hati la anda semua ye.
bukan mudah nak jadi JUTAWAN :eek:

lps siasat alamat syarikat kat ssm Jalur Gemilang Maju Enterprise
rupanya rumah kosong je.

ni website dia www.jutawanapp.com









 
Last edited:
Sponsored Post

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,042
Reaction score
635
Points
191
Tapi promote bende nie dia bayar komisyen on time

Bende nie dah jatuh salah ke kalau promote
klu bro promote ads mmgla dia byr. kat web dia terang2 ckp xyh buat sales, xyh buat apa2 goyang kaki je :D
robot dari masa depan tu tau cari loophole. sbnrnya email blast je.
ikut nasib klu ade yg beli, dptla komisen rm200
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,663
Reaction score
1,464
Points
596
klu bro promote ads mmgla dia byr. kat web dia terang2 ckp xyh buat sales, xyh buat apa2 goyang kaki je :D
robot dari masa depan tu tau cari loophole. sbnrnya email blast je.
ikut nasib klu ade yg beli, dptla komisen rm200
Saya rasa saya buang la biz dia dari web saya

Dia pun letak alamat rumah kosong

Maksudnya bila bila masa dia leh jadi batman hilangkan diri

Rasa tak yah la promote sat kacau biz kita sekali
 

Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,352
Reaction score
938
Points
111
salam semua.

nak bagi alert semua org supaya tak terjebak dari terbeli Aplikasi Jutawan ni :eek::eek:

aku saje nak test sebab owner ckp income tu dapat dari loophole yg dia jumpa.
tapi tak ckpla loophole apa. siap bagi guarantee lepas 48jam akan nampak hasil.
aku dah run dekat 2 bulan 1 sen habuk pun xde. yg sebenarnya loophole tu ada sale adala income.
sebelum ni kat web dia ada guarantee refund 60 hari tapi skrg dah buang.
ada guarantee ke tak sama je. berhati-hati la anda semua ye.
bukan mudah nak jadi JUTAWAN :eek:

lps siasat alamat syarikat kat ssm Jalur Gemilang Maju Enterprise
rupanya rumah kosong je.

ni website dia www.jutawanapp.com









tq kasi alert bos.

umur dia 29 tapi nape nampak macam 40-an? :-?

ada gak dpt email dia blast. masuk dalam spam folder

 

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,143
Reaction score
76
Points
30
kah3.. benda merepek ni ramai yg percaya.. bila la nk maju
 

bob76

Legendary Member
Joined
Jul 7, 2010
Messages
16,279
Reaction score
70
Points
120
kat page SNTMLM pun skrg tgh up jgk pasal ni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register