Jutawan App - scam alert

CG Sponsors




Sponsored Post

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
Ada member aku terjebak benda ni , apa citer die la skang ni. Kaya dah kot
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,369
Reaction score
1,583
Points
596
nak jadi jutawan app bukan mcm ni
kne buat app la

zaman jadi jutawan app dengan mudah dah berlalu sejak kejayaan flappy bird

skrg nak jadi jutawan app..kne buat app yg kaw kaw
Yer sekarang apa cerita afiq

Dia lani ada mana
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
18,954
Reaction score
1,445
Points
206
hoho den berminat nk jadi affiliate program ni, tapi cm ni x jadi lah ekekekekeke
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,369
Reaction score
1,583
Points
596
Masih ramai promote jutawanapp kat facebook

Mesti tak tau kes nie
 

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,158
Reaction score
665
Points
191
up sket kasi aware
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,369
Reaction score
1,583
Points
596
Ramai masih promote

Bila bagitau

Tak nak dengar cakap
 
Sponsored Post
Top
Log in Register