BTC USD 20,186.2 Gold USD 1,719.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jutawan App - scam alert

Sponsored Post

boyz371

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,563
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,563
Reaction score
281
Points
131
Ada member aku terjebak benda ni , apa citer die la skang ni. Kaya dah kot
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,223
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,223
Reaction score
1,988
Points
596
nak jadi jutawan app bukan mcm ni
kne buat app la

zaman jadi jutawan app dengan mudah dah berlalu sejak kejayaan flappy bird

skrg nak jadi jutawan app..kne buat app yg kaw kaw

Yer sekarang apa cerita afiq

Dia lani ada mana
 

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,251
Joined
Apr 15, 2012
Messages
33,251
Reaction score
2,723
Points
266
Awards
1
hoho den berminat nk jadi affiliate program ni, tapi cm ni x jadi lah ekekekekeke
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,223
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,223
Reaction score
1,988
Points
596
Masih ramai promote jutawanapp kat facebook

Mesti tak tau kes nie
 

Rizal

Legendary Member
gem
Messages
12,374
Paid Membership
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,374
Reaction score
712
Points
201
up sket kasi aware
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,223
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,223
Reaction score
1,988
Points
596
Ramai masih promote

Bila bagitau

Tak nak dengar cakap
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register