BTC USD 23,650.7 Gold USD 1,867.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

DIGI scam number

mrvx

Legendary Member
gem
Messages
12,790
Joined
Feb 20, 2009
Messages
12,790
Reaction score
1,104
Points
201
Aku perasan Digi Data Plan ni sekrg cepat abis..padahal baca whatsapp je... satu hari baca whatsappa saja sampai dekat 100MB...macam tak logik...ujung bulan ni aku nak try pakai Celcom pulak..Kalau Celcom ok, aku nak tukar ke Celcom pulak...

aku dari awal bulan sampai sekarang nak mencecah 200GB baiii
 
Sponsored Post

cyborg

Active+ Member
Messages
4,576
Joined
Aug 14, 2008
Messages
4,576
Reaction score
101
Points
43
Orang kita bnyk confuse pasal bit dgn bytes..

1 bytes = 8 bits..

Kalau pakej 80 Gigabits..sebenarnya 10 Gigabytes...

Telco pn bnyk offer pakej dia dlm bits nk bagi nampak banyak

Jumlah ruangan hard disk & pen drive dikira dalam BYTE (Kilobit, MEGAbyte, GigaByte).

Kelajuan data dikira dalam BIT per saat (kilobit, megabit Gigabit).
 

ooz

Active+ Member
Messages
2,762
Joined
May 24, 2008
Messages
2,762
Reaction score
282
Points
41
Thanks Bro

Aku dah tengok usage log bulan lepas.. byk kat tethering/hotspot & google...lepas ni x boleh pakai dah hotspot & google....walaupun buat text search...

aku pun tethering ke desktop..
kalau sekadar web banyak word macam forum, sangat minimum...
kalau banyak gambar macam lazada mudah tu, ada la sikit, tapi tak terasa..
kalau video, fuh terasa...
kalau fb rasanya lagi terasa, tapi celcom da asingkan kuota untuk fb, jadi tak terasa sangat..

tapi bro, tu lah... tak setel bil tu, kena blacklist pula nak bli postpaid lain...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register