DIGI scam number

Recommended Brokers


Latest Threads

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,484
Reaction score
414
Points
81
Aku perasan Digi Data Plan ni sekrg cepat abis..padahal baca whatsapp je... satu hari baca whatsappa saja sampai dekat 100MB...macam tak logik...ujung bulan ni aku nak try pakai Celcom pulak..Kalau Celcom ok, aku nak tukar ke Celcom pulak...
aku dari awal bulan sampai sekarang nak mencecah 200GB baiii
 
Sponsored Post

cyborg

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
4,537
Reaction score
95
Points
30
Orang kita bnyk confuse pasal bit dgn bytes..

1 bytes = 8 bits..

Kalau pakej 80 Gigabits..sebenarnya 10 Gigabytes...

Telco pn bnyk offer pakej dia dlm bits nk bagi nampak banyak
Jumlah ruangan hard disk & pen drive dikira dalam BYTE (Kilobit, MEGAbyte, GigaByte).

Kelajuan data dikira dalam BIT per saat (kilobit, megabit Gigabit).
 

mfauzim

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2011
Messages
856
Reaction score
9
Points
15
auto download image/video kot bro?
auto update apa2 ke..

boleh tengok kat data usage log..
Thanks Bro

Aku dah tengok usage log bulan lepas.. byk kat tethering/hotspot & google...lepas ni x boleh pakai dah hotspot & google....walaupun buat text search...
 

ooz

Active+ Member
Joined
May 24, 2008
Messages
2,761
Reaction score
281
Points
41
Thanks Bro

Aku dah tengok usage log bulan lepas.. byk kat tethering/hotspot & google...lepas ni x boleh pakai dah hotspot & google....walaupun buat text search...
aku pun tethering ke desktop..
kalau sekadar web banyak word macam forum, sangat minimum...
kalau banyak gambar macam lazada mudah tu, ada la sikit, tapi tak terasa..
kalau video, fuh terasa...
kalau fb rasanya lagi terasa, tapi celcom da asingkan kuota untuk fb, jadi tak terasa sangat..

tapi bro, tu lah... tak setel bil tu, kena blacklist pula nak bli postpaid lain...
 

isz_shinigami

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2010
Messages
8,852
Reaction score
51
Points
70
ui nsb la xtergoda sgt..dpt jgk offer ni aritu..wakakka..tp line digi truk sgt..mls nk port out..rugi je..huhu...bab webe tu,aku rs ko kne pki fon baru kot...cth aku pki mi max...truk jgk line webe...3g je manjang..4g kadang2..nsb kt opis 4g..tp mi a1 bini aku manjang 4g..dem btl...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register