• Forum searching, newly uploaded avatar and existing gif avatar currently not working properly. We are working on it.

Forex Chart

ooz
Reaction score
271

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau :x :D

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya.. :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock

    sila hubungi saya 0179247868 untuk detail dan order, stock limited (broadband guna sampai meletup):)cgrock
    Salam bro, saya da beli cat 6,amik cable saja rm2.00 semeter, modular plug amp original rm3.00 seunit, semua harga kos,kalau bro nak saya crimpkan pun boleh, saya amik upah rm2 je sekali crimp..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register