DIGI scam number

Recommended Brokers


cryptodoge

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2017
Messages
522
Reaction score
50
Points
20
Hati-hati korang kalau dapat offer dari marketing team digi offer korang plan unlimited jika korang port out dari telco lain.

kisah dia camni, aku dapat offer plan digi infinite 80 dari digi kalau aku port out dari telco aku (webe). memandangkan line webe aku slow so aku pikir nak tukar dengan offer rm80 unlimited internet dan call.

Aku ade 2 lagi nombor bawah aku dan aku tanya digi kalau aku dapat ketiga2 nombor ini unlimited rm80 aku setuju. dia cakap dia bagi aku semua unlimited. dia pun hantar lah sim untuk tiga2 nombor ni. dua lagi nombor ni kawan aku pakai. memang aku xde masalah ngn kawan aku ni. bayar pun on time. lepas hantar sim tu dalam seminggu dua dia tak proses lagi aku punya application tuk port out. sampai nak dekat sebulan aku tunggu last2 dia call dia cakap dia nak offer aku lagi murah dan unlimited lagi tu untuk semua nombor.

dia call aku cakap dia offer aku rm80+rm28+rm28 untuk tiga2 nombor unlimited. tiga kali aku tanya dia betol ke. dia cakap betol dia boleh buat. then aku pun setuju. dia pun hantar sim baru. port out pn selesai dan aku pun pakai macam biase.

masalah dia dua lagi nombor tu tak unlimited. kawan aku ni ingat unlimited seperti yang dorang offer. sekali dia pakai call sampai bill naik dekat rm200. aku pun bengang la. aku call team tu langsung tak nak angkat dah. aku komplen digi dia cakap dia tak leh buat apa2. memang ****. last2 aku kena bayar. refund tak dapat. kena tipu.

kat mana aku boleh buat aduan ek?

hati2 kalau dapat call dari no ni.

03-78657864
mr danesh
 
Sponsored Post

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
17,606
Reaction score
922
Points
161
Hati-hati korang kalau dapat offer dari marketing team digi offer korang plan unlimited jika korang port out dari telco lain.

kisah dia camni, aku dapat offer plan digi infinite 80 dari digi kalau aku port out dari telco aku (webe). memandangkan line webe aku slow so aku pikir nak tukar dengan offer rm80 unlimited internet dan call.

Aku ade 2 lagi nombor bawah aku dan aku tanya digi kalau aku dapat ketiga2 nombor ini unlimited rm80 aku setuju. dia cakap dia bagi aku semua unlimited. dia pun hantar lah sim untuk tiga2 nombor ni. dua lagi nombor ni kawan aku pakai. memang aku xde masalah ngn kawan aku ni. bayar pun on time. lepas hantar sim tu dalam seminggu dua dia tak proses lagi aku punya application tuk port out. sampai nak dekat sebulan aku tunggu last2 dia call dia cakap dia nak offer aku lagi murah dan unlimited lagi tu untuk semua nombor.

dia call aku cakap dia offer aku rm80+rm28+rm28 untuk tiga2 nombor unlimited. tiga kali aku tanya dia betol ke. dia cakap betol dia boleh buat. then aku pun setuju. dia pun hantar sim baru. port out pn selesai dan aku pun pakai macam biase.

masalah dia dua lagi nombor tu tak unlimited. kawan aku ni ingat unlimited seperti yang dorang offer. sekali dia pakai call sampai bill naik dekat rm200. aku pun bengang la. aku call team tu langsung tak nak angkat dah. aku komplen digi dia cakap dia tak leh buat apa2. memang ****. last2 aku kena bayar. refund tak dapat. kena tipu.

kat mana aku boleh buat aduan ek?

hati2 kalau dapat call dari no ni.

03-78657864
mr danesh

kesilapan ialah layan offer ikut telemarketing...puak puak ni kaki kencing berdiri punya
 

shadowz

Active Member
Joined
Oct 29, 2010
Messages
1,056
Reaction score
145
Points
33
Hati-hati korang kalau dapat offer dari marketing team digi offer korang plan unlimited jika korang port out dari telco lain.

kisah dia camni, aku dapat offer plan digi infinite 80 dari digi kalau aku port out dari telco aku (webe). memandangkan line webe aku slow so aku pikir nak tukar dengan offer rm80 unlimited internet dan call.

Aku ade 2 lagi nombor bawah aku dan aku tanya digi kalau aku dapat ketiga2 nombor ini unlimited rm80 aku setuju. dia cakap dia bagi aku semua unlimited. dia pun hantar lah sim untuk tiga2 nombor ni. dua lagi nombor ni kawan aku pakai. memang aku xde masalah ngn kawan aku ni. bayar pun on time. lepas hantar sim tu dalam seminggu dua dia tak proses lagi aku punya application tuk port out. sampai nak dekat sebulan aku tunggu last2 dia call dia cakap dia nak offer aku lagi murah dan unlimited lagi tu untuk semua nombor.

dia call aku cakap dia offer aku rm80+rm28+rm28 untuk tiga2 nombor unlimited. tiga kali aku tanya dia betol ke. dia cakap betol dia boleh buat. then aku pun setuju. dia pun hantar sim baru. port out pn selesai dan aku pun pakai macam biase.

masalah dia dua lagi nombor tu tak unlimited. kawan aku ni ingat unlimited seperti yang dorang offer. sekali dia pakai call sampai bill naik dekat rm200. aku pun bengang la. aku call team tu langsung tak nak angkat dah. aku komplen digi dia cakap dia tak leh buat apa2. memang ****. last2 aku kena bayar. refund tak dapat. kena tipu.

kat mana aku boleh buat aduan ek?

hati2 kalau dapat call dari no ni.

03-78657864
mr danesh
Report MCMC tuan..
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,477
Reaction score
408
Points
81
Hati-hati korang kalau dapat offer dari marketing team digi offer korang plan unlimited jika korang port out dari telco lain.

kisah dia camni, aku dapat offer plan digi infinite 80 dari digi kalau aku port out dari telco aku (webe). memandangkan line webe aku slow so aku pikir nak tukar dengan offer rm80 unlimited internet dan call.

Aku ade 2 lagi nombor bawah aku dan aku tanya digi kalau aku dapat ketiga2 nombor ini unlimited rm80 aku setuju. dia cakap dia bagi aku semua unlimited. dia pun hantar lah sim untuk tiga2 nombor ni. dua lagi nombor ni kawan aku pakai. memang aku xde masalah ngn kawan aku ni. bayar pun on time. lepas hantar sim tu dalam seminggu dua dia tak proses lagi aku punya application tuk port out. sampai nak dekat sebulan aku tunggu last2 dia call dia cakap dia nak offer aku lagi murah dan unlimited lagi tu untuk semua nombor.

dia call aku cakap dia offer aku rm80+rm28+rm28 untuk tiga2 nombor unlimited. tiga kali aku tanya dia betol ke. dia cakap betol dia boleh buat. then aku pun setuju. dia pun hantar sim baru. port out pn selesai dan aku pun pakai macam biase.

masalah dia dua lagi nombor tu tak unlimited. kawan aku ni ingat unlimited seperti yang dorang offer. sekali dia pakai call sampai bill naik dekat rm200. aku pun bengang la. aku call team tu langsung tak nak angkat dah. aku komplen digi dia cakap dia tak leh buat apa2. memang ****. last2 aku kena bayar. refund tak dapat. kena tipu.

kat mana aku boleh buat aduan ek?

hati2 kalau dapat call dari no ni.

03-78657864
mr danesh
itu bukan salah pihak digi.. tapi salah ko.. ko tak port out guna website dia// aku pun port ou dari webe ke digi.. takder masalah pun.. takde orang call pun.. tunggu sim kad jer.. sekarang guna dengan senang hati tanpa sebarang masalah
 

mfauzim

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2011
Messages
856
Reaction score
9
Points
15
Aku perasan Digi Data Plan ni sekrg cepat abis..padahal baca whatsapp je... satu hari baca whatsappa saja sampai dekat 100MB...macam tak logik...ujung bulan ni aku nak try pakai Celcom pulak..Kalau Celcom ok, aku nak tukar ke Celcom pulak...
 

ooz

Active+ Member
Joined
May 24, 2008
Messages
2,761
Reaction score
281
Points
41
Aku perasan Digi Data Plan ni sekrg cepat abis..padahal baca whatsapp je... satu hari baca whatsappa saja sampai dekat 100MB...macam tak logik...ujung bulan ni aku nak try pakai Celcom pulak..Kalau Celcom ok, aku nak tukar ke Celcom pulak...
auto download image/video kot bro?
auto update apa2 ke..

boleh tengok kat data usage log..
 

Maestro

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2009
Messages
2,954
Reaction score
270
Points
41
Orang kita bnyk confuse pasal bit dgn bytes..

1 bytes = 8 bits..

Kalau pakej 80 Gigabits..sebenarnya 10 Gigabytes...

Telco pn bnyk offer pakej dia dlm bits nk bagi nampak banyak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register