BTC USD 17,243.7 Gold USD 1,800.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

M.O terbaru scammer guna profil Khalid Hamid CG di telegram

xsweat

Active Member
Messages
2,102
Joined
Apr 25, 2011
Messages
2,102
Reaction score
229
Points
33
Nak confirmkan ini betul ke khalid hamid yang sama dari cg? Kalau bukan ada baiknya buat report polis segera.

invest 10k dapat 100k
Kalau profit, boleh withdraw duit dalam masa 4jam
Kalau loss, modal dia return semula dan boleh invest balik. Ramai betul invest dan tayang duit tebal2 dan siap ada profit slip withdrawal dari atm.

Grup telegram tu baru dibuka 16/3
Lepas dah confirm kan sy delete balik post ni.

Screenshot_2022-03-24-12-37-09-794_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-37-23-962_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-48-42-408_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-49-21-770_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-49-11-808_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-48-54-799_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-48-48-733_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-48-09-864_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-47-49-184_org.telegram.messenger.jpg


Screenshot_2022-03-24-12-46-51-101_org.telegram.messenger.jpg
 
Sponsored Post

xsweat

Active Member
Messages
2,102
Joined
Apr 25, 2011
Messages
2,102
Reaction score
229
Points
33
awat admin pi edit topic. camne nak seru khalid hamid masuk sini?
 

xsweat

Active Member
Messages
2,102
Joined
Apr 25, 2011
Messages
2,102
Reaction score
229
Points
33
Ada skim terbaru dari scammer
dia guna telegram dan invite mangsa
aku baru dapat satu invitation dari group telegram yang guna profile khalid hamid (cg members)

M.O :
invest 10k dapat 100k
Kalau profit, boleh withdraw duit dalam masa 4jam
Kalau loss, modal dia return semula dan boleh invest balik. Ramai betul invest dan tayang duit tebal2 dan siap ada profit slip withdrawal dari atm.

Grup telegram tu baru dibuka 16/3

screenshot_2022-03-24-12-37-09-794_org-telegram-messenger-jpg.476298


screenshot_2022-03-24-12-37-23-962_org-telegram-messenger-jpg.476297


screenshot_2022-03-24-12-48-42-408_org-telegram-messenger-jpg.476296


screenshot_2022-03-24-12-46-51-101_org-telegram-messenger-jpg.476295


screenshot_2022-03-24-12-47-49-184_org-telegram-messenger-jpg.476294


screenshot_2022-03-24-12-48-48-733_org-telegram-messenger-jpg.476292


screenshot_2022-03-24-12-48-54-799_org-telegram-messenger-jpg.476291


screenshot_2022-03-24-12-49-11-808_org-telegram-messenger-jpg.476289



screenshot_2022-03-24-12-49-21-770_org-telegram-messenger-jpg.476288
 
Last edited:

xsweat

Active Member
Messages
2,102
Joined
Apr 25, 2011
Messages
2,102
Reaction score
229
Points
33
admin tolong delete thread ni saya dah open dekat section santai
 

Maestro

Super Active Member
gem
Messages
5,438
Joined
Nov 11, 2009
Messages
5,438
Reaction score
1,636
Points
151
paling senang nak tengok scammer ke x senang je..
kalau dah share gambar duit kepuk...balance account tu scammer la...
 

nokia3210

Active+ Member
Messages
3,678
Joined
Sep 6, 2012
Messages
3,678
Reaction score
767
Points
86
program melebur yg terbaru ni.. aku pun dpt offer yg lebih kurang, tp bwh datuk ibrahim..

WhatsApp Image 2022-03-24 at 13.36.49.jpeg
 

xsweat

Active Member
Messages
2,102
Joined
Apr 25, 2011
Messages
2,102
Reaction score
229
Points
33
nampak mmg bukan khalid hamid cg
takpelah harap dia guna screenshot atas tu utk buat report polis
tgk ayat macam scammer endon
 

Penbiru

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,771
Joined
Jan 12, 2008
Messages
28,771
Reaction score
5,841
Points
481
Awards
1
typical malaysian yg terlibat.... - tamak dan haloba...bila terciduk pura pura jadi mangsa....padahal predator....
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
388,773
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
388,773
Reaction score
25,696
Points
2,836
Awards
1
Apa ID CG nya tuan
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register