Scam Alert : No tepon 0320233800

CG Sponsors




Sponsored Post

ir_A

Fun Poster
Joined
Oct 19, 2007
Messages
743
Reaction score
3
Points
15
Aku tekanan.. no ni (032023 3800) ngan no 03-2726 1700 asik call aku je sejak akhir2 ni.... takut nak angkat... dulu yang no ****1700 tu aku penah angkat, suara pompuan konon jual insuran n paksa aku dgr. dh bgtau dh aku dh ade, apsal nk call lg.. benci btol la.
 

mattcutt

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
1,981
Reaction score
13
Points
25
nombor ape tak ingat, tapi cakap sebagai menghargai\khas untuk pelangan cimb tm, ape lagi, ditawarkan insurance bla2
 

mattcutt

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
1,981
Reaction score
13
Points
25
nombor ape tak ingat, tapi cakap sebagai menghargai\khas untuk pelangan cimb tm, ape lagi, ditawarkan insurance bla2
tapi die tipu ape sebenarnye, ke dia nak jual insurance je?
 

mysuperfx

Active Member
Joined
Jul 10, 2009
Messages
2,150
Reaction score
28
Points
30
cer layan jer awex tuh... dgr dgr dia ckp pakai speaker dan kemudian ckp ler dah habis ke blom dia nak sembang dan lepas tu ckp ler nak kencing jap sbb awak pun kaki kencing...
 

GreenDay

Super Active Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
5,085
Reaction score
18
Points
75
Aku tekanan.. no ni (032023 3800) ngan no 03-2726 1700 asik call aku je sejak akhir2 ni.... takut nak angkat... dulu yang no ****1700 tu aku penah angkat, suara pompuan konon jual insuran n paksa aku dgr. dh bgtau dh aku dh ade, apsal nk call lg.. benci btol la.
-

Jangan Bimbang... Lain Kali Hang Cakap Ngan Dia...
Saya Nak Insurans Yg Cover RM 2.6 Billion... Kalau Takde , Paksa Dia Gak... :D:D:D


-
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
macam pelik je modus operandi beliau..
elok jangan layan..
 

feroz3004

Active+ Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
3,810
Reaction score
138
Points
33
no ni dok kol aku hari2, ni br jap 2x, smlm pn 2x. dr 2 minggu lepas.
 

Jalapeno

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2015
Messages
3,582
Reaction score
49
Points
35
baru call td tapi app blocker aku dah block haha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register