BTC USD 42,928.2 Gold USD 1,760.29
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rider Penghantar Makanan & Barang @ CG - Grabfood, Foodpanda, JnT etc etc

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
9,326
Reaction score
896
Points
126
menarik jgk ni..parcel kompem banyak giler
aku pun tgh nk buat part time weekend JnT .. pakai kete ..
senang skit anto barang ni...x yah tunggu order... datang hub je dah tersedia barang utk antor
 
Sponsored Post

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Aug 2, 2007
Messages
15,053
Reaction score
2,372
Points
201
Iklan Jawatan Kosong

1624932276733.png
Bkn buka seluruh Malaysia lg kan
 

noblegold

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
2,249
Reaction score
139
Points
43
aku pun tgh nk buat part time weekend JnT .. pakai kete ..
senang skit anto barang ni...x yah tunggu order... datang hub je dah tersedia barang utk antor
Macamana nak register? Boleh bagi more info...
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
8,255
Reaction score
483
Points
91
aku pun tgh nk buat part time weekend JnT .. pakai kete ..
senang skit anto barang ni...x yah tunggu order... datang hub je dah tersedia barang utk antor
dia mcm mana bro payment dia,ikut parcel ke,pastu jarak ikut kawasan ke,sehari berapa parcel kena hantar?
 

juhan

Active+ Member
Joined
Mar 30, 2010
Messages
4,425
Reaction score
778
Points
81
Ade tak geng CG yang buat teleport?
Kurang info la pasal teleport ni
teleport ni airasia punya company. tak bnyk vendor. job pun kn berebut. bonus blh tahan bnyk. cukup 10job sehari dpt bonus rm100. tp nak dpt 5 job pun ssh. rm1/perkm.
 

jagajaga

Active Member
Joined
Jul 7, 2009
Messages
1,545
Reaction score
113
Points
43
teleport ni airasia punya company. tak bnyk vendor. job pun kn berebut. bonus blh tahan bnyk. cukup 10job sehari dpt bonus rm100. tp nak dpt 5 job pun ssh. rm1/perkm.
Hantar makanan ke ape
 

FAUZEY_FX

Passed Away
Joined
Nov 13, 2010
Messages
20,671
Reaction score
840
Points
171
aku pun tgh nk buat part time weekend JnT .. pakai kete ..
senang skit anto barang ni...x yah tunggu order... datang hub je dah tersedia barang utk antor
bro gaji ok ke buat part time ni?
 

snooker372

Active Member
Joined
Oct 17, 2010
Messages
1,056
Reaction score
35
Points
40
aku pun tgh nk buat part time weekend JnT .. pakai kete ..
senang skit anto barang ni...x yah tunggu order... datang hub je dah tersedia barang utk antor
cara nak apply mcm mana boss...terus pi kat Hub J&T ka?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register