BTC USD 43,095.7 Gold USD 1,761.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Foodpanda buat hal dengan vendor pulak

fadl

Fun Poster
Joined
Feb 3, 2013
Messages
690
Reaction score
111
Points
33
Jumlah jualan seribu lebih. Potong komisen foodpanda dapat 24 sen jer.

20210719_232836.jpg


Siap ada yang berhutang dngan foodpanda lagi.
20210719_233248.jpg
 
Sponsored Post

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,981
Reaction score
347
Points
91
Kena caj apa tu sampai seribu...
Dia ada ambik ads dengan panda ke atau kena paksa ambik...

Teruk macam ni... Jalan lain, terminate sign up dengan grab food je la..
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Aug 2, 2007
Messages
15,060
Reaction score
2,374
Points
201
Sistem benggong la kot mcm tu
 

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
9,330
Reaction score
479
Points
91
penat kalau cam ni.. apa2 semua dari peniaga... kos bahan... tapi mcm mana nak rolling kalau cam ni.. huhuhuhuhuhuhu
 

juhan

Active+ Member
Joined
Mar 30, 2010
Messages
4,425
Reaction score
778
Points
81
dia masuk dlm pakej promosi kot!!
 

jaws_am

Legendary Member
Top Poster #5
Joined
May 29, 2008
Messages
16,191
Reaction score
5,934
Points
321
System diorang ni..
Adakalanya bila paksa.. Habis la..
Orang start marah2..

Nnt comfirm diam2 close citer..

Hahahaha..
 

cariemas100

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2020
Messages
898
Reaction score
313
Points
31
30% komisen food panda. fuhh.

nasi berlauk rm10, panda rembat rm3. modal rm5, kedai untung rm2.

untung lagi panda dari tokey kedai.
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
31,421
Reaction score
4,153
Points
236
apa benda Fees & Adjustments tu? .. banyak di makannya
 

amirbsp

Active Member
Joined
Sep 25, 2013
Messages
1,388
Reaction score
47
Points
30
bila jadi cam ni, cari laa pilihan lain
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register