BTC USD 42,855.0 Gold USD 1,759.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bisnes Franchise Syarikat Courier Jnt

kelabsendu

Banned
Joined
Feb 5, 2021
Messages
24
Reaction score
0
Points
13
saya nk tahu , kalua buat business kecil- kecilan astu nk guna easyparcel X J&T tu dia kena letak bayaran prepaid ke ?? macam rm300 utk 3 bulan , baru boleh dpt yg rm5 tu … sbb ingat nk guna plan2 ni tp Nampak ada prepaid lak , mcm risiko ke tok kalau x byk sales dlm satu bulan tu
 
Sponsored Post

2618918

Active+ Member
Joined
Aug 8, 2012
Messages
2,668
Reaction score
1,421
Points
111
Salam,baru2 ni ada post seorang budak muda berjaya membuka sendiri cawangan JnT dgn bermodalkan 100k.

Nak tanya la ape cabaran2 kalu bisnes ni,pd pendapat sy modal 100k tu xdela terlalu tinggi kalu nk banding bisnes lain mcm nk buka tealive 250k,7e pun x silap 300k ke pe ntah.

org skrg smua bli brg on9,lg satu bisnes ni kalis PKP.mcm sy sndri seller shoppe boleh kata hari2 drop parcel kt jnt..cuma nk tau mcm mana income dia dr shoppe
Dah berjaya buka ke? Nak tau jugak info terkini, berminat jugak
 

Megat Al Fateh

Active Member
Joined
May 6, 2019
Messages
1,369
Reaction score
728
Points
81
benda ni boleh try kalau korang ada sewa shoplot ..

kalau dah ada kedai pon boleh tambah kaunter je

org hantar barang ke kedai, kita dpt komisen .. boleh jual barang lain lagi

tengah elok kalau join bisnes ni sbb delivery parcel mmg tgh booming skrg ni

boleh try apply via link ni


CP%20Page%202_CS6-05_courier.png


CP%20Page%202_CS6-02_comp.png


p/s - yang ni pun ada kalau nak try https://www.collectco.my/partners
 
Last edited:

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
18,124
Reaction score
2,780
Points
201
Kalau bole laaa
Cari sykt courier M yg patuh syariah
Itu yg perlu di utamakan

buat apa kita kayakan org C
1619001441851.jpeg

1619001345112.jpeg
 

pelitaminyak

Active+ Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
4,813
Reaction score
1,390
Points
111
Kalau bole laaa
Cari sykt courier M yg patuh syariah
Itu yg perlu di utamakan

buat apa kita kayakan org C
1619001441851.jpeg

1619001345112.jpeg
Hang ni tak nampak ke ada ne melayu dlm tu ......... sama juga dlm dap, otainya cakap jgn cairkan kecinaan dap tapi ada juga india dan melayu dlm tu ........ yg bukan cina tu kira dlm hati masih cina
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
18,124
Reaction score
2,780
Points
201
Hang ni tak nampak ke ada ne melayu dlm tu ......... sama juga dlm dap, otainya cakap jgn cairkan kecinaan dap tapi ada juga india dan melayu dlm tu ........ yg bukan cina tu kira dlm hati masih cina
Ntah laa
Mata den kabur
Tak nampak dlm gambo

apa2 pun tu syarikat kapir
Watpe kita tolong
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register