BTC USD 61,031.7 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nak beli domain kat mana yang ok?

oldtbone

Legendary Member
Joined
May 25, 2012
Messages
17,324
Reaction score
3,694
Points
191
namecheap bagus!

dah 2thn lebih guna hosting/domain namecheap..alhamdulillah mmg ok setakat ni.
support dia yg plg bagus sy rasa..sgt responsive..bila problem dh setel pn akan ulang tanya samada problem tu dh ok atau blm..
 
Sponsored Post

akmalnizam

Fun Poster
Joined
Sep 25, 2007
Messages
591
Reaction score
13
Points
15
Untuk jangkamasa panjang. Beli kat namesilo.com paling best. harga dia maintain. Kalau namecheap, harga second year dah jadi lain sebab whois dah kena bayar.
 

B.L. Joseph

Freshie
Joined
Aug 15, 2017
Messages
8
Reaction score
0
Points
8
Saya beli domain dan hosting server denganshiftserver.Company yang urus dekat Malaysia so senang..harga domain sekarang ni dalam RM40-RM50, harga hosting server termurah dalam RM36 untuk 6 bulan..ada juga pakej RM15 sebulan..untuk pemula guna dulu RM36 untuk 6 bulan.

Satu lagi, jangan lupa periksa bahagian promotion..untuk dapat diskaun.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register