Nak beli domain kat mana yang ok?

Recommended Brokers


oldtbone

Legendary Member
Gold Member
Joined
May 25, 2012
Messages
16,419
Reaction score
3,625
Points
191
namecheap bagus!
dah 2thn lebih guna hosting/domain namecheap..alhamdulillah mmg ok setakat ni.
support dia yg plg bagus sy rasa..sgt responsive..bila problem dh setel pn akan ulang tanya samada problem tu dh ok atau blm..
 
Sponsored Post

B.L. Joseph

Freshie
Joined
Aug 15, 2017
Messages
8
Reaction score
0
Points
8
Saya beli domain dan hosting server denganshiftserver.Company yang urus dekat Malaysia so senang..harga domain sekarang ni dalam RM40-RM50, harga hosting server termurah dalam RM36 untuk 6 bulan..ada juga pakej RM15 sebulan..untuk pemula guna dulu RM36 untuk 6 bulan.

Satu lagi, jangan lupa periksa bahagian promotion..untuk dapat diskaun.
 

ithaarizapril

Freshie
Joined
Sep 12, 2017
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
recomended provider

namecheap.com (boleh paypal )
godaddy.com ( mesti pake cc )
 
Sponsored Post
Top
Log in Register