Nak beli domain kat mana yang ok?

Recommended Brokers


Latest Threads

oldtbone

Legendary Member
Gold Member
Joined
May 25, 2012
Messages
16,125
Reaction score
3,611
Points
163
Location
6ft under
namecheap bagus!
dah 2thn lebih guna hosting/domain namecheap..alhamdulillah mmg ok setakat ni.
support dia yg plg bagus sy rasa..sgt responsive..bila problem dh setel pn akan ulang tanya samada problem tu dh ok atau blm..
 
Sponsored Post

akmalnizam

Fun Poster
Joined
Sep 25, 2007
Messages
591
Reaction score
13
Points
0
Location
Bandar Baru Bangi+Kuantan+Muar
Untuk jangkamasa panjang. Beli kat namesilo.com paling best. harga dia maintain. Kalau namecheap, harga second year dah jadi lain sebab whois dah kena bayar.
 

B.L. Joseph

Freshie
Joined
Aug 15, 2017
Messages
8
Reaction score
0
Points
0
Saya beli domain dan hosting server denganshiftserver.Company yang urus dekat Malaysia so senang..harga domain sekarang ni dalam RM40-RM50, harga hosting server termurah dalam RM36 untuk 6 bulan..ada juga pakej RM15 sebulan..untuk pemula guna dulu RM36 untuk 6 bulan.

Satu lagi, jangan lupa periksa bahagian promotion..untuk dapat diskaun.
 

ithaarizapril

Freshie
Joined
Sep 12, 2017
Messages
21
Reaction score
0
Points
0
recomended provider

namecheap.com (boleh paypal )
godaddy.com ( mesti pake cc )
 

arang67

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
6,548
Reaction score
344
Points
83
netkl pun mantap... boleh try sini

setahun rm45 camtu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register