BTC USD 44,074.5 Gold USD 1,762.61
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bisnes online yang masih ada permintaan walaupun total lockdown

dausbiz

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,008
Reaction score
1,722
Points
596
Keperluan vs kehendak

Dlm hal produk abam daus ianya kategori apa?

Mercedes mmg bagus tapi costing bulan2 pon bagus...

Abam daus masih dgn bmw tue ker?

Bila bende tue orang suka

Orang tak fikir costing la itu ini

Yang penting dia dapat apa yang dia suka
 
Sponsored Post

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,645
Reaction score
285
Points
46
Bila bende tue orang suka

Orang tak fikir costing la itu ini

Yang penting dia dapat apa yang dia suka
Ok2...dier dah dapat apa yang dier suka...abam daus suka tak dapat pitih dier?
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,008
Reaction score
1,722
Points
596
Maksud saya barang yg kualiti abam daus judge mcm mana?

Kualiti bila repeat orang suka

Orang puas hati produk dan servis kita
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,008
Reaction score
1,722
Points
596
Ok2...dier dah dapat apa yang dier suka...abam daus suka tak dapat pitih dier?

Masalahnya sekarang

Fokus produk barang yang kita promote

Bab suka nie

Akad dalam perniagaan

Jual beli dengan pelanggan

Suka sama suka
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,008
Reaction score
1,722
Points
596
Bila kita nak beli barang produk seller

Tak payah ambik tau

Dia kaya jutawan ke

Dia ada bmw ke

Ada ada banglo atas bukit dengan swimming pool

Itu semua tak penting

Yang penting produk barang dia kualiti

Dan kita puas hati
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,008
Reaction score
1,722
Points
596
Sebenarnya

Bab peribadi seller nie

Bagi saya tak payah ambik tau

Yang kita nak barang produk tue
 

FAUZEY_FX

Passed Away
Joined
Nov 13, 2010
Messages
20,671
Reaction score
840
Points
171
food delivery agk rancak pada zaman covid ni..
 

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,645
Reaction score
285
Points
46
food delivery agk rancak pada zaman covid ni..

Bisnes makan2 ok lagi bang...ini bisnes sedap2 sapu nie bang...naik hairan juga kita boleh meletup...dierorg biz nie ada baca2 ker bang? :p
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,273
Reaction score
134
Points
83
Walaupun lani ekonomi malaysia terkesan ngan covid

Tapi kena ingat kalau manusia tue nak bende dia suka dia akan beli juga

Contohnya mcdonalds

Sekali mcvalue meals

Dalam rm15

Walaupun covid tapi sebab dia suka

Covid pun dia beli

Sama juga apa saja bende yang dia suka

Contoh dia suka minyak bagi kuat adik kecik totey dia

Walaupun harga rm100

Dia beli juga sebab dia nak bagi kuat adik kecik totey dia

Harap faham dengan apa yang saya terangkan
ya ini mmg betul

mcdonalds hari2 penuh kereta beratur panjang

sanggup habiskan duit semata2 untuk burger mcm tu..tapi ye la. dah orang suka
 

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,645
Reaction score
285
Points
46
ya ini mmg betul

mcdonalds hari2 penuh kereta beratur panjang

sanggup habiskan duit semata2 untuk burger mcm tu..tapi ye la. dah orang suka
Burger orang putih sedap yer bang...burger kaki lima biasa2 jek katanya...

Abam daus level orang putih bang...:p
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register