BTC USD 44,061.7 Gold USD 1,762.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bisnes online yang masih ada permintaan walaupun total lockdown

dausbiz

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,008
Reaction score
1,722
Points
596
ya ini mmg betul

mcdonalds hari2 penuh kereta beratur panjang

sanggup habiskan duit semata2 untuk burger mcm tu..tapi ye la. dah orang suka
Janji bende tue orang suka

Mahal pun orang beli

Saya pernah jual perfume harga rm150 sebotol dan terjual 20 botol

Orang beli walaupun tak bau pun

Sebab diorang suka dan nak try perfume tue

Diorang sanggup bayar rm150 sebotol
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,008
Reaction score
1,722
Points
596
Bisnes makan2 ok lagi bang...ini bisnes sedap2 sapu nie bang...naik hairan juga kita boleh meletup...dierorg biz nie ada baca2 ker bang? :p

Yer memang tak nafi

Tengok mamak nasi kandar pun ganas

Ramai beratur camtue juga
 

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,645
Reaction score
285
Points
46
Yer memang tak nafi

Tengok mamak nasi kandar pun ganas

Ramai beratur camtue juga
Nasi kandar pon skrg bisnes tiptop lagi ya abam daus...

depa gerak pakai foodpanda atau runner sndiri?

bisnes kat padang kota skrg mcm mana abam daus?
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,008
Reaction score
1,722
Points
596
Nasi kandar pon skrg bisnes tiptop lagi ya abam daus...

depa gerak pakai foodpanda atau runner sndiri?

bisnes kat padang kota skrg mcm mana abam daus?
Ada laku ada lingkup nasi kandar nie

Cuma nasi kandar yang ada nama ada peminat masih bernafas
 

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,645
Reaction score
285
Points
46
Ada laku ada lingkup nasi kandar nie

Cuma nasi kandar yang ada nama ada peminat masih bernafas
Ooo..bisnes model depa dah tukar ke abam daus?

pakai 3rd party transporter tak?

abam daus selalu makan nasi kandar ker?

Kita sejak2 pkp nie dulu selalu shell out tapi bila dah miskin ni makan nasi bujang jek...:D
 

kerunai

CG Top Poster Club
Joined
Sep 2, 2007
Messages
25,023
Reaction score
66
Points
120
ubat ubat seks kt facebook marketplace tu cane sales ? ok ke ?
 

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,645
Reaction score
285
Points
46
ubat ubat seks kt facebook marketplace tu cane sales ? ok ke ?
Tlg kopi pak belalang paste ayat abam daus kepada abamm punai :

Bila bende tue orang suka

Orang tak fikir costing la itu ini

Yang penting dia dapat apa yang dia suka

Agak2 abam laa marketplace nya sold out ker tak...:ROFLMAO:
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,008
Reaction score
1,722
Points
596
Ooo..bisnes model depa dah tukar ke abam daus?

pakai 3rd party transporter tak?

abam daus selalu makan nasi kandar ker?

Kita sejak2 pkp nie dulu selalu shell out tapi bila dah miskin ni makan nasi bujang jek...:D
Transporter macam mana thambi

Lani pkp camna nak transport takkan pakai drone
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,008
Reaction score
1,722
Points
596
Tlg kopi pak belalang paste ayat abam daus kepada abamm punai :



Agak2 abam laa marketplace nya sold out ker tak...:ROFLMAO:
Iklan la mana pun kalau orang mau orang kontek lar hahahha

Asal suka

Asal mau

Jadi lar
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
29,954
Reaction score
2,199
Points
206
huh den tengok PKP pun McD masih ramai beratur drivetru beli makan.... masih ramai yg bnyk duit blh bli fast food

sbg contoh, harga 1 set fast food RM15 bg org yg susah blh beli beras 1kg, telur 10bijik, tepung 1kg & skt sayur utk mkn 1 family 2 hari dgn berjimat2 berdasarkan pengalaman den
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register