[WTA] Kat mana boleh tengok latest tutorial nak buat blogger/blogspot ya?

CG Sponsors




izzyprinting

Fun Poster
Joined
May 30, 2016
Messages
125
Reaction score
0
Points
15
salam korang nak tanya

kat mana ya kita boleh dapatkan tutorial untuk buat blogspot/blogger sebab dah search dekat youtube tapi banyak yang lama dan macam tak complete tutorial

#inewbiewinblogger
 
Sponsored Post

redx

Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
1,137
Reaction score
17
Points
35
cuba search
blogspot tutorial 2018
blogspot for beginner 2018
rasanya ritu ada orang malaysia buat tutorial di youtube
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
16,891
Reaction score
1,208
Points
206
[email protected] ni asyik berubah2 dashboard dio samo mcm youtube

tahun dulu2 sgt simple, tapi skg makin bertambah tools & mcm semak pulak

tapi masih power lagi blogger ni, kalau sapo2 pandai main seo blog utk dapek ranking 1st page google utk natural search tanpa adwords @ lain2 paid ads
 
Sponsored Post
Top
Log in Register