BTC USD 61,107.8 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nak beli domain kat mana yang ok?

Sponsored Post

Haz Issac

Freshie
Joined
May 15, 2012
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
SALAM. TUMPANG POST TT.

salam warga carigold.

Disini saya ingin melepaskan beberapa domain name kesayangan saya yang telah memberi income puluhan ribu ringgit pada saya..

Sebab untuk melepaskan domain ini adalah kekangan kerja dan masa yang terhad sekarang di samping saya selalu outstation berhari-hari..

Saya ingin lepaskan 2 domain saya iaitu :

1) DRAMATVONLINE.NET (NAK MASUK 5 TAHUN)
Created: 2012-04-08
Expires: 2016-04-08

2) DRAMA2U.NET (NAK MASUK 4 TAHUN)
Created: 2013-07-07
Expires: 2016-07-07

Kalau ada user sini suka layan movie online dulu, mesti ingat 2 website ini.. hehehe

PRICE :

DRAMATVONLINE.NET (PRICE BERMULA RM500)
DRAMA2U.NET (PRICE BERMULA RM350)

Kalau berminat, boleh pm sy atau email terus ke hazissac[@]gmail.com..

TQ
 

vyner

Active+ Member
Joined
Mar 31, 2012
Messages
2,547
Reaction score
35
Points
35
SALAM. TUMPANG POST TT.

salam warga carigold.

Disini saya ingin melepaskan beberapa domain name kesayangan saya yang telah memberi income puluhan ribu ringgit pada saya..

Sebab untuk melepaskan domain ini adalah kekangan kerja dan masa yang terhad sekarang di samping saya selalu outstation berhari-hari..

Saya ingin lepaskan 2 domain saya iaitu :

1) DRAMATVONLINE.NET (NAK MASUK 5 TAHUN)
Created: 2012-04-08
Expires: 2016-04-08

2) DRAMA2U.NET (NAK MASUK 4 TAHUN)
Created: 2013-07-07
Expires: 2016-07-07

Kalau ada user sini suka layan movie online dulu, mesti ingat 2 website ini.. hehehe

PRICE :

DRAMATVONLINE.NET (PRICE BERMULA RM500)
DRAMA2U.NET (PRICE BERMULA RM350)

Kalau berminat, boleh pm sy atau email terus ke hazissac[@]gmail.com..

TQ


drama2u tu sy selalu visit dulu :D:D
 

zalweb

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2006
Messages
5,156
Reaction score
286
Points
81
Semua domain aku beli kat sini Domain Cost Club
sebab dapat harga reseller tetap. .com baru lebih kurang US7.99 x silap termasuk privacy free.
Tapi ada kena bayar membership tahunan la...
Sesuai utk yg selalu beli domain...web developer etc...
 

azarul

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2011
Messages
3,469
Reaction score
52
Points
30
godaddy.. ehehe.. renew auto plak tu.. xtau bila tolak duit hehe
 

orangseni

Legendary Member
Joined
Aug 27, 2010
Messages
10,719
Reaction score
11
Points
115
dah 6 tahun dengan netkl ... ok kot ... tak pernah compare dengan yg lain ...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register