BTC USD 23,652.2 Gold USD 1,873.91
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mana satu betul ni...

amkgsubang1

Junior Member
Messages
87
Joined
Apr 3, 2019
Messages
87
Reaction score
2
Points
11
Macam mana nak buat ni .....aku baru melanggan Internet unlimited maxis sebulan. Baru pakai seminggu internet kouta aku habis. Aku rasa tak pakai banyak mana pun. Call center dia cakap aku pakai lebih 50g data so internet slow. Terkejut jugak aku. Aku tengok penggunaan data talifon aku pakai 8.82 g je...aku g mcmc.. dia orang pun setuju je.. maxis cakap tu...
 

Attachments

  • 116.1 KB Views: 3
Sponsored Post

maxpda

Legendary Member
gem
Messages
11,170
Joined
Jan 15, 2007
Messages
11,170
Reaction score
1,362
Points
201
Macam mana nak buat ni .....aku baru melanggan Internet unlimited maxis sebulan. Baru pakai seminggu internet kouta aku habis. Aku rasa tak pakai banyak mana pun. Call center dia cakap aku pakai lebih 50g data so internet slow. Terkejut jugak aku. Aku tengok penggunaan data talifon aku pakai 8.82 g je...aku g mcmc.. dia orang pun setuju je.. maxis cakap tu...

Macam mana kuota habis kalau unlimited...kuota unlimited ni 999GB xsilap..

Nak senang suruh dia tunjuk bukti la...kalau x, report ke mcmc,kpndkk.
 

shah_ae

Legendary Member
gem
Messages
18,078
Joined
Oct 27, 2008
Messages
18,078
Reaction score
1,501
Points
201
Macam mana nak buat ni .....aku baru melanggan Internet unlimited maxis sebulan. Baru pakai seminggu internet kouta aku habis. Aku rasa tak pakai banyak mana pun. Call center dia cakap aku pakai lebih 50g data so internet slow. Terkejut jugak aku. Aku tengok penggunaan data talifon aku pakai 8.82 g je...aku g mcmc.. dia orang pun setuju je.. maxis cakap tu...
Tak unlimited la klau 50gb dah sekat...
Mcm pelik plak,Confirm ke unlimited tu?
 

siamanggagapp

Super Active Member
gem
Messages
5,995
Joined
Jul 20, 2013
Messages
5,995
Reaction score
1,706
Points
151
Hg ni tk baca fair usage policy ni

Maxis unlimited sbln mmg max 50gb sblm throttle speed. Net tu mmg unlimited tp speed dh kurang jd 64kbps guna utk basic je bole.

Umobile unlimited sbln lock 100gb sblm throttle speed jd 512kbps. Yg plan br rm20 sbln tu lg lock 30gb tp call tetap unlimited.

Lain x baca. Jdlah masyarakat yg cerdik.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register