BTC USD 17,246.8 Gold USD 1,799.51
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mana satu betul ni...

siamanggagapp

Super Active Member
gem
Messages
5,995
Joined
Jul 20, 2013
Messages
5,995
Reaction score
1,705
Points
151
Toksah dok install app yg tk brp femes. Hat mana free app yg tk penting tkyh install sebab mostly depa ada built in advertising. Iklan tu dok telan free space ja & data senyap2.

Aku amalkn clear data smua app yg tk guna dlm hp supaya back to default mcm masa memula install. App merapu running background pn mmg aku disable awai2 lg.

Klau dpt control tu smua betoi2, utk normal usage hp 3gb ram pn dh ckup utk running hp dgn smooth.
 
Sponsored Post

amkgsubang1

Junior Member
Messages
81
Joined
Apr 3, 2019
Messages
81
Reaction score
2
Points
11
Aku baru langgan internet hotsport pada hari ini. Tiba2 cakap dah habis data. Call Celcom cakap betul. Rekod data talifon aku tak sama pun. Aku tidor bangun tidur baru tgok smart tv berapa minit dapat mesej Celcom cakap data habis. Aku langgan pukul 12.01 mlm pada hari ini. Aku bangun pukul 8 pg tgok smart tv berapa minit guna hotsport lepas tu data habis.😂🤣🤣
 

Attachments

  • 110.3 KB Views: 2
  • 416.8 KB Views: 2
  • 203.5 KB Views: 2
Last edited:

amkgsubang1

Junior Member
Messages
81
Joined
Apr 3, 2019
Messages
81
Reaction score
2
Points
11
Toksah dok install app yg tk brp femes. Hat mana free app yg tk penting tkyh install sebab mostly depa ada built in advertising. Iklan tu dok telan free space ja & data senyap2.

Aku amalkn clear data smua app yg tk guna dlm hp supaya back to default mcm masa memula install. App merapu running background pn mmg aku disable awai2 lg.

Klau dpt control tu smua betoi2, utk normal usage hp 3gb ram pn dh ckup utk running hp dgn smooth.
Mustahil. System Vivo ni.. boleh di godam. Mana mungkin rekod data internet boleh di godam pada talifon Vivo ni...app pun tak boleh rosakkan system Vivo ni.. kena g centre vivo. System keselamatan Vivo ni sangat lemah. Ada berjuta2 pengguna Vivo.
 
Last edited:

shah_ae

Legendary Member
gem
Messages
17,840
Joined
Oct 27, 2008
Messages
17,840
Reaction score
1,440
Points
201
Aku baru langgan internet hotsport pada hari ini. Tiba2 cakap dah habis data. Call Celcom cakap betul. Rekod data talifon aku tak sama pun. Aku tidor bangun tidur baru tgok smart tv berapa minit dapat mesej Celcom cakap data habis. Aku langgan pukul 12.01 mlm pada hari ini. Aku bangun pukul 8 pg tgok smart tv berapa minit guna hotsport lepas tu data habis.😂🤣🤣
Subcribe 1gb bkn 100gb...
Bkn celcom bermasalah ko yg bermasalah ni...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register