BTC USD 22,743.2 Gold USD 1,922.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Salah sapa ni....syabas ke maybank?

Sponsored Post

smithmagge

Super Active Member
Messages
6,651
Joined
Apr 10, 2010
Messages
6,651
Reaction score
191
Points
73
Arini aku check bil air...masih tulis t'tunggak...tunggakan 2 bln
padahal dh byr pada ari yg sama terima bil...

Dulu x pernah camni....nk gi pejabat syabas ofis hour lak..nk tipon toll free diorg x pernah angkat tipon....:mad:

Korang ada pengalaman camni x?
saya pernah kena..pada bil due date 29hb..saya bayar 27hb.30hb dpt bil baru ada tunggakan dan due date tertulis 28hb ..bil terbaru saya byr pada 2hb bulan berikutnya..dan apabila dapat satu lagi bil tertulis tunggakan untuk dua bulan sebelum...abaikan saja tapi slip bayaran jangan hilang...sebab tu lah penyelamat...alhamdulillah bil selepas tu takde tunggakan...takde apa saya buat dioarang lambat update agaknya..pengalaman satu lagi sekarang dgn mdks..cukai pintu saya byr kt pejabat pos..tp tetap ada tunggakan+rm20 late charge...tp saya malas nak layan sbb dh byr...dh dua kali dpt notis suruh byr...notis pulak mcmlah saya hutang 5-60 billion...yg penting resit bayar jgn buang itu saja...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register