CG Running Club

CG Sponsors




TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
287,525
Reaction score
11,965
Points
2,376
x juga coach... lari jerk layan maf 6-7km selang sehari.. smlm layan trail bukit saga.. x tau nape hrr jd camni.. ke sbb jam problem ni... kekadang dok saje pun hr 78-95.. nk ckp ade doktor cun .. x nampak lak seminggu dua ni freshie masuk...
Lain mcm tu bang 🤣

Mungkin jugak ada isu ketepatan sensor tu
Cuba check nadi setiap kali lepas bangun tido
Tu lebih tepat bacaan HRR
 
Sponsored Post

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,449
Reaction score
1,175
Points
201
Lain mcm tu bang 🤣

Mungkin jugak ada isu ketepatan sensor tu
Cuba check nadi setiap kali lepas bangun tido
Tu lebih tepat bacaan HRR
mmg x reti chek nadi.. sbb kekadang x rase lsg denyut... muahahaha
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,720
Reaction score
555
Points
121
Lain mcm tu bang 🤣

Mungkin jugak ada isu ketepatan sensor tu
Cuba check nadi setiap kali lepas bangun tido
Tu lebih tepat bacaan HRR
Selalu lepas bangun tido berapa HR yang normal ?
Den punya dalam 45-50, macam slow jer..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
287,525
Reaction score
11,965
Points
2,376
Selalu lepas bangun tido berapa HR yang normal ?
Den punya dalam 45-50, macam slow jer..
Ok dah tu bang
Makna nya memang fit dah tu
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,720
Reaction score
555
Points
121
Ok dah tu bang
Makna nya memang fit dah tu
Hari tu ada terbaca ideal HR antara 60-80 bpm.
Risau jugak tengok den punya RPM ni. Takut makin lama makin rendah sampai jadi sifar.:unsure:
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
287,525
Reaction score
11,965
Points
2,376
Hari tu ada terbaca ideal HR antara 60-80 bpm.
Risau jugak tengok den punya RPM ni. Takut makin lama makin rendah sampai jadi sifar.:unsure:
World class atlit Resting HR 30-40
Orang biasa yang aktif HR 40-60
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
287,525
Reaction score
11,965
Points
2,376
ni level atlit dah... den plg rendah pun 48.. tun pun 3 bulan lepas...

Tu la
Den punya naik balik ni lepas lama OFF running
duk main 50-60
Sebelum ni dah byk main 47-53 je
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
287,525
Reaction score
11,965
Points
2,376
GarminConnect_20210113-212204.jpg


Lama Tak Lari Z3​
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
287,525
Reaction score
11,965
Points
2,376
IMG_20210117_103038_983.jpg


Barai Terus Lama Tak Layan Long Run​
 
Sponsored Post
Top
Log in Register