pudins70
Reaction score
287

Profile posts Latest activity Postings About

  • Tony Wray:Binary option trading
    LET A PROFESSIONAL TRUSTED AND RELIABLE ACCOUNT MANAGER
    FREE SIGNALS DAILY
    (percuma signal diberi)
    INVESTMENT AVAILABLE
    EARN 6 TIMES YOUR INVESTED FUNDS IN JUST 6 HOURS
    PAYOUT = 100% GUARANTEED AND ASSURED.
    DAILY INVESTMENT AVAILABLE
    Invest$200 earn $1,000 IN 6 HOURS
    Invest$300 earn $1,500 IN 6 HOURS
    Invest$500 earn $3,000 IN 6 HOURS
    Invest$1000 earn $6,000 IN 6 HOURS
    Invest $2000 earn $ 12,000 IN 6 HOURS
    Invest $3000 earn $15,000 6 HOURS
    Invest $4000 earn $24,000 IN 6 HOURS
    Invest $5000 earn $30,000 IN 6 HOURS
    Invest $6000 earn $36,000 IN 6 HOURS
    Invest $7000earn $42,000 IN 6 HOURS
    Invest $8000 earn $48,000 IN 6 HOURS
    Invest $9000 earn $54,000 IN 6 HOURS
    Invest $10,000 earn $60,000 IN 6 HOURS
    The link to group is @pmakersupport
    inbox me if you are interested @Tonywray (telegram)

    My email is [email protected]
    *saya boleh bertutur bahasa melayu sedikit
    duk utara jgk ka? hang kontek nuz_x tya dia cmne. yg aku tau kalo masuk <100k 4%, >100k 5%... mak sdara aku org tganu so dia kenal org yg b'urusan dgn RT. bapa sdara aku yg keje balak pon join...dia masuk 55k cash. 2.2k stp bln masuk lani..insyaAllah sblm 28hb ni aku join.
    wsalam, sy skrg base di KL, Bro Utara area mana? apabila tamat, kita akan dapat return sebanyak 95%.klau betul2 berminat,sms 0129535733.tq
    kalau perlis yg under saya boleh jumpa abg Dme30...try pm dia... dia pun join saya pakai phone je, sy guide...tp bolehla kalau nak jumpa dia disana, boleh buat cawangan perlis ngan dia..
    ya saya duduk kat sabah. muah sahaja basic kena ambil 5lot kemudian saya akan ajrkan caranya nanti bila bro dah betul2 dah join dan aktifkan acc bro.
    1- daftar kat sini http://rgcxplus.com/riznetwork
    2- bank in duit ke acc maybank saya rm2300 maybank rizal bin ismail 115121022711
    3- saya akan aktifkan acc bro selepas itu

    apa2 masalah atau kemuskilan boleh sms saya 0195311513 riz

    vimax sinrex vigrx semenax vakoou original extender sensaoil sensa cream ronado men gel wild-x pacak langit raksa herbs butea superba pheromax pherolins pl supergel
    sensa pump stud 100 libido gel erect grow
    [img]
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register