CG Running Club

Recommended Brokers


pokyo

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
5,280
Reaction score
144
Points
83
Salam semua,
Ada sesiapa kat sini yg berminat/mempunyai hobi jogging/running atau selalu memasuki event marathon/half marathon dan sebagainya.
Kebiasaanya saya 2 kali seminggu akan berada di Tasik Perdana/Taman Metropolitan Kepong/TTDI utk berlari-lari anak selama 1 jam setiap sesi. Kalau ramai yg mempunyai hobi yg sama kat sini bolehlah join sambil mencuci mata....:D
 
Last edited:
Sponsored Post

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,186
Reaction score
850
Points
161
hhehehe... Hobi aku nih, 4 kali seminggu aku jogging kt tasik permaisuri... peh... sana suma hardcore runner... Aku base set time 45 minute jerk... lari slow2 arr.. dah x larat sgt.. hehehe... tp mmg enjoy sambil cuci mata...
 

digimortal

Active Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
2,333
Reaction score
21
Points
25
jogging juga kegemaran saya selain berbasikal..

jogging bagus selain dapat menguatkan jantung, peredaran darah serta pergerakan semua anggota..

saya gunakan method/teknik kaedah chi running.. ada masanya saya gunakan kaedah barefoot running.. tetapi barefoot teknik memerlukan stamina tinggi dan cepat memenatkan..
 

anakmalaya

Active+ Member
Joined
Oct 1, 2009
Messages
3,632
Reaction score
47
Points
30
aku jogging kat taman tasik titiwangsa.. sabtu,ahad ade ler.. pepagi kalo tak de pe nak buat..
 

azrulazman

CG Top Poster Club
Joined
Feb 11, 2010
Messages
30,368
Reaction score
149
Points
128
Pokyo dok mana.. Aku slalu gak g ttdi joging.tapi pagi la
 

pokyo

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
5,280
Reaction score
144
Points
83
hehe ni semua stamina dah tinggi ni, saya angin cukup2 jer...
saya dah [STRIKE]jogging[/STRIKE] lari sejak 1996 zaman bujang lagi cuma tak serius sgt, almaklum dulu merokok tapi sekarang sejak berenti dah boleh rasa paru2 kembali kosong... target tahun ni nak masuk 1st event, dpt 12k dulu pun cukuplah. tapi nak ajak kawan pergi jogging sekarang memang susah, byk alasan - lutut dah tak larat, takut kena heart attack, angin takde, dah tua....:eek:
 

pokyo

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
5,280
Reaction score
144
Points
83
Pokyo dok mana.. Aku slalu gak g ttdi joging.tapi pagi la
duduk sunway damansara...
TTDI memang tempat joging terbaik kat kl ni, terang mata teman kalau pergi situ....:eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register