Cara saya Dausbiz buat sales biz lebih 5 Angka

CG Sponsors




wheriz

Active+ Member
Joined
Oct 30, 2006
Messages
3,164
Reaction score
171
Points
33
bagaimana dgn sumber bahan yg hendak di jual tuan, mcm mana nak dapat stok yg tak putus
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
bagaimana dgn sumber bahan yg hendak di jual tuan, mcm mana nak dapat stok yg tak putus
Tue kene kenal la dengan yang deal dengan kita
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Apa pun ingat

Tak ada satu pun mustahil

Bermula dengan satu sales

Boleh jadi beribu sales

Sama seperti

Bermula dengan satu langkah

Menjadi beribu langkah

Asal anda kuat semangat

Kuat usaha

Tak putus asa

Sentiasa istiqamah

Insyaallah tiada sapa yang boleh menghalang anda untuk berjaya
 

Pok Ya

Junior Member
Joined
May 29, 2020
Messages
98
Reaction score
11
Points
11
Penjana.. pelan Jana Semula Ekonomi Negara.. Ucapan dr PM ptg tadi.. Mungkin byk boleh dimanafaatkan oleh usahawan2 kita..
 

Attachments

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
produk seksual, kecantikan, makanan sales boleh tinggi, sbb berlaku repeat order.
mmg xmustahil sales bole tinggi.
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Terbaik abam daus...

Tak kaya mcm abam daus pon, dapat buat duit boleh selesai2 bil2 pon dah cukup baik.

Ada orang takut jadi kaya sebab tak pandai jadi kaya.

Ada orang takut miskin sebab tak faham kenapa miskin.

Semoga urusan dipermudahkan ya abam daus....

p/s: Kagum dengan semangat abam daus... anu kuat berusaha, dan xputus asa!

p/p/s: Jika sang pencipta halang sekalipun, ianya adalah ujian utk lebih berjaya...InshaALLAH

Apa pun ingat

Tak ada satu pun mustahil

Bermula dengan satu sales

Boleh jadi beribu sales

Sama seperti

Bermula dengan satu langkah

Menjadi beribu langkah

Asal anda kuat semangat

Kuat usaha

Tak putus asa

Sentiasa istiqamah

Insyaallah tiada sapa yang boleh menghalang anda untuk berjaya
 

saidins

Junior Member
Joined
Jan 1, 2008
Messages
70
Reaction score
18
Points
21
Terbaik abam daus...

Tak kaya mcm abam daus pon, dapat buat duit boleh selesai2 bil2 pon dah cukup baik.

Ada orang takut jadi kaya sebab tak pandai jadi kaya.

Ada orang takut miskin sebab tak faham kenapa miskin.

Semoga urusan dipermudahkan ya abam daus....

p/s: Kagum dengan semangat abam daus... anu kuat berusaha, dan xputus asa!

p/p/s: Jika sang pencipta halang sekalipun, ianya adalah ujian utk lebih berjaya...InshaALLAH
Hat perkataan yg ada cross tu x bleh blah
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Terbaik abam daus...

Tak kaya mcm abam daus pon, dapat buat duit boleh selesai2 bil2 pon dah cukup baik.

Ada orang takut jadi kaya sebab tak pandai jadi kaya.

Ada orang takut miskin sebab tak faham kenapa miskin.

Semoga urusan dipermudahkan ya abam daus....

p/s: Kagum dengan semangat abam daus... anu kuat berusaha, dan xputus asa!

p/p/s: Jika sang pencipta halang sekalipun, ianya adalah ujian utk lebih berjaya...InshaALLAH
Sapapun leh buat duit insyaallah kena usaha buat web iklan dan hargai customer

Customer akan support anda jika anda bagi servis terbaik pada anda
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Betul abam daus..

Bukan senang nak ada servis terbaik bab2 customer service nie.

Sapa yang boleh kijer customer service memang handal punya...

Abam daus tuju lagu satu boleh...

ini lagu gegendang telinga penang mari punya....

Lagu mee sotong padang kota lama nie abam daus... :D


Tak hafal lirik ke abam daus? Meh sini rap bawah nie...ingat chorus jangan pancit awal bos....

Tu dia harimau kumbang dah bangun,
Taring diasah, masa untuk mengaum,
Setia sejati bersatu bersama,
Kibaq biru putih kuning dalam satu bendera,

Kami dok mai, hampa jangan buat leceh,
Nanti kena gelecek, sampai tak dapat bola -cek,
Penyudah dengan mudah, tendangan penalti,
Harimau kumbang mengganaih, hampa jadi saksi,

Dari bawah ke ataih sampai puncak liga,
Dari dulu sampai lani kita kekal lagenda,
Semua rakyat bersatu, kita turun padang,
Pakat dok sokong dari pulau sampai seberang,

Ultras bersorak, chant di setiap arena,
Cakaran maut, harimau kumbang utara,
Sini stadium keramat, ini bandaraya,
Perlawanan dah tamat, haria penang haria!

Haria penang haria x 4

Mutiara belum pudaq ni dia baguih punya kilau
Rimau kumbang kluaq pulau tengok sapa berani halau
Satu…


Sapapun leh buat duit insyaallah kena usaha buat web iklan dan hargai customer

Customer akan support anda jika anda bagi servis terbaik pada anda
 
Sponsored Post
Top
Log in Register