Cara saya Dausbiz buat sales biz lebih 5 Angka

CG Sponsors




dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Betul abam daus..

Bukan senang nak ada servis terbaik bab2 customer service nie.

Sapa yang boleh kijer customer service memang handal punya...

Abam daus tuju lagu satu boleh...

ini lagu gegendang telinga penang mari punya....

Lagu mee sotong padang kota lama nie abam daus... :D


Tak hafal lirik ke abam daus? Meh sini rap bawah nie...ingat chorus jangan pancit awal bos....

Tu dia harimau kumbang dah bangun,
Taring diasah, masa untuk mengaum,
Setia sejati bersatu bersama,
Kibaq biru putih kuning dalam satu bendera,

Kami dok mai, hampa jangan buat leceh,
Nanti kena gelecek, sampai tak dapat bola -cek,
Penyudah dengan mudah, tendangan penalti,
Harimau kumbang mengganaih, hampa jadi saksi,

Dari bawah ke ataih sampai puncak liga,
Dari dulu sampai lani kita kekal lagenda,
Semua rakyat bersatu, kita turun padang,
Pakat dok sokong dari pulau sampai seberang,

Ultras bersorak, chant di setiap arena,
Cakaran maut, harimau kumbang utara,
Sini stadium keramat, ini bandaraya,
Perlawanan dah tamat, haria penang haria!

Haria penang haria x 4

Mutiara belum pudaq ni dia baguih punya kilau
Rimau kumbang kluaq pulau tengok sapa berani halau
Satu…
Pergh siap lagu

Tapi saya lagi sokong lagu jawa

Lathi
 
Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Lagu jawa pulak...

Tak tau la selera jawa abam daus ke tak...


Nak buat nada dering tak abam daus?

Maxis CallerRingtones -- Dial *131*299385# tekan
Call/Hantar DiGi CallerTunes -- Dial *233*1301500# tekan Hantar/Call
Celcom CallMeTones -- Dial *888*xxxxxx# tekan Call/Hantar
U Mobile ColourTones -- Taip CT 432812 & hantar ke 28118

alunan kopi dangdut abam daus......:D


Pergh siap lagu

Tapi saya lagi sokong lagu jawa

Lathi
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Lagu jawa pulak...

Tak tau la selera jawa abam daus ke tak...


Nak buat nada dering tak abam daus?

Maxis CallerRingtones -- Dial *131*299385# tekan
Call/Hantar DiGi CallerTunes -- Dial *233*1301500# tekan Hantar/Call
Celcom CallMeTones -- Dial *888*xxxxxx# tekan Call/Hantar
U Mobile ColourTones -- Taip CT 432812 & hantar ke 28118

alunan kopi dangdut abam daus......:D
Pergh hahhaha adu du du du
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Ini lagu2 lepak warung gak nie bos...

Antara lagu2 karok kaki dangdut gak nie bos...


Slow2 bos goyang jangan laju2...takut cepat bosan nanti... :LOL:

Pergh hahhaha adu du du du
 
Sponsored Post
Top
Log in Register