Berminat Beli Saham Bank Rakyat ??

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

ezal_7855

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2008
Messages
200
Reaction score
5
Points
0
kalau ada yg nak jual saham bank rakyat di area kuching srwk... pm tepi saya k... kalau harga ok, sy beli...
 

adam31

Freshie
Joined
Dec 10, 2018
Messages
17
Reaction score
0
Points
0
Tn metaltraders atau sapa2 berminat nak beli saham Bank Rakyat, minta PM saya ye. jumlah seperti di maklumkan sblum ni. maaf sy mmg tak boleh nk pm lg.

tq2. salam..
 

adam31

Freshie
Joined
Dec 10, 2018
Messages
17
Reaction score
0
Points
0
baru terfikir, lama jgk dh Bank Rakyat tak bg SPECIAL BONUS dividend atau share 5% ye? total jadi 20% pa. ada chance ke agak-agak 2,3 thn lg ni :)
 

adam31

Freshie
Joined
Dec 10, 2018
Messages
17
Reaction score
0
Points
0
hahah ya bro. tapi masa tk brapa bagus la beli saham ni dak. nnt time ekonomi meletup kalo, tk dpt beli rega murah dh! rugi penjual :)

p/s : saham masih ada utk pembida tertinggi lagi. tkasihh tn/pn
 

ezal_7855

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2008
Messages
200
Reaction score
5
Points
0
hahah ya bro. tapi masa tk brapa bagus la beli saham ni dak. nnt time ekonomi meletup kalo, tk dpt beli rega murah dh! rugi penjual :)

p/s : saham masih ada utk pembida tertinggi lagi. tkasihh tn/pn

setakat ni yang tertinggi offer berapa bro?:-?
 

poknik

Legendary Member
Joined
Dec 11, 2007
Messages
13,988
Reaction score
278
Points
0
Bukan apa...risau lembaga pengarah tak luluskan...duit dah terbang ke tangan orang...tetiba lembaga pengarah tak luluskan...
saya berminat tapi takut jadi mcm ni la...

ingat nak untung, tapi akhirnya tak pasal2 tanggung rugi puluhan riban
 

adam31

Freshie
Joined
Dec 10, 2018
Messages
17
Reaction score
0
Points
0
Tn ezal. setakat ni paling tinggi seringgit lima puluh sen. tapi dh pun selamat trnsfr. yg ni ada lagi, sy bg sikit masa sebab tak urgent.
 

adam31

Freshie
Joined
Dec 10, 2018
Messages
17
Reaction score
0
Points
0
Tn poknik, setakat ni sy tiada dgr lg kes lembaga pengarah tk luluskan pindahan saham BR(saya dh tanye beberapa branch BR). sy pun puas pikir apa sebab musabab jika BOD tak bagi buat pindahan saham antara 2 Ahli Koperasi BR itu sendiri. Syarat dikenakan juga mudah & straight fwd.

Seperti sy maklum sblum ni, selain dari buat perjanjian bertulis Sendiri antara pemindah & penerima pindahan saham sy tk pasti jika ada lain2 cadangan, harap maaf. Tapi tak apa Tn, mungkin blum rezeki. tkasih atas minat..

Assalamualaikum kwn2..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register