Bank Rakyat tingkatkan modal berbayar

CG Sponsors




zephyr

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2006
Messages
306
Reaction score
40
Points
20
Tahun Umum -
* 2011: Dividen = 15.00
* 2012: Dividen = 20.00
* 2013: Dividen = 18.00
* 2014: Dividen = 15.00
 
Sponsored Post

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,602
Reaction score
729
Points
71

nazrirazra

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2009
Messages
11,925
Reaction score
213
Points
128
Molek la tambah, maknanya buka lagi peluang pelaburan. Rugi tak cuba.
 

rieffa_ar

Fun Poster
Joined
Aug 3, 2006
Messages
672
Reaction score
7
Points
15
nk tanya.. mesyuarat agung tahunan bank rakyat, 5 April 2014.. kita org biase nie leh datang ker... :)
 

azzamlagi

Freshie
Joined
Dec 24, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
dividen dah masuk buku dah ni..hari ni baru keluarkan sikit.

Sesiapa yang nak jual saham boleh lah offer kat aku ye...aku upkan 10% dari harga saham tu . kbai
 

Kaneshiro

Fun Poster
Joined
Jul 3, 2011
Messages
357
Reaction score
222
Points
23
Saya ada lebih kurang rm3k saham bank rakyat.
Sapa yang berminat boleh PM ya.
Takderlah urgent sangat nak let go, tapi kalau ada tawaran menarik
boleh dipertimbangkan.
Senang nak tumpukan kepada ASB sahaja.
 

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,098
Reaction score
239
Points
83
Saya ada lebih kurang rm3k saham bank rakyat.
Sapa yang berminat boleh PM ya.
Takderlah urgent sangat nak let go, tapi kalau ada tawaran menarik
boleh dipertimbangkan.
Senang nak tumpukan kepada ASB sahaja.
tuan boleh try offer pada 2bz4Money..
reasonable price dia ok jer..both parties g bank together, sign and thumbprint at same time..then waiting meeting approval..settle..
dia mmg berminat nak tambah modal tu...saya aritu tersilap hitung g jual pada bank...dapat pokok jer balik....
 

owurb21

Fun Poster
Joined
Sep 15, 2012
Messages
138
Reaction score
0
Points
10
xpaham ni....tolong bagi cerah skit...saham BR ni x mcm asb ke?
 

s-z

Fun Poster
Joined
Jan 16, 2014
Messages
103
Reaction score
5
Points
15
Saya ada lebih kurang rm3k saham bank rakyat.
Sapa yang berminat boleh PM ya.
Takderlah urgent sangat nak let go, tapi kalau ada tawaran menarik
boleh dipertimbangkan.
Senang nak tumpukan kepada ASB sahaja.


Salam bro kaneshiro. kalu den berminat mcm mne? skali msuk dlu ade je 500.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register